Cine este Mihail Pautov de la MediCOOL. Doctorul este extrem de popular pe rețelele de socializare

Cine este Mihail Pautov de la MediCOOL. Doctorul este gazda noii emisiuni TV.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Mihail Pautov de la MediCOOL. Doctorul este extrem de popular pe rețelele de socializare, dar și gazda unei noi emisiuni TV.

Cine este Mihail Pautov de la MediCOOL

Mihail Pautov este unul dintre cei mai celebri medici de pe rețelele de socializare, dat fiind că oferă sfaturi cu privire la subiecte de interes medical pe canalul

său de Youtube.

Citeste si: Cine este Doctor Cezar, gazda emisiunii Hello Chef

Dr. Mihail Pautov
Dr. Mihail Pautov[Sursa foto: Instagram]

Totodată, Dr Mihail Pautov este și gazda emisunii MediCOOL, care se difuzează în fiecare duminică de la ora 15:00.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mihail Pautov este un medic chirurg generalist, dar și asistent de cercetare, potrivit descrierii sale de pe blogul oficial. Dr Mihail este unul dintre cei mai urmăriți medici de pe Instagram, TikTok și YouTube.

„Sunt pasionat de viață și despre “găsirea vieții” nu numai la spital, ci și în experiențele de zi cu zi: practic diferite sporturi cum ar fi înotul, joggingul, surful, snowboardingul; mă relaxez prin yoga și meditație, călătoresc cât pot de mult, zdrăngăn la chitară și încerc să pierd cât mai puține petreceri; Sunt onorat

și uneori copleșit să fac parte din această breaslă care poartă după sine o responsabilitate uriașă, responsabilitate care te disciplinează dar te face rigid și uneori mult prea îngândurat, detașat sau chiar de neatins; eu încerc, în fiecare zi, să fiu mai deschis decât mă face această profesie, să fiu mai bun decât îmi vine, să fiu sociabil, cu pacienții dar și cu toți cei ce-mi ies în cale”,
a scris Dr Mihail pe blogul personal.

Dr. Mihail Pautov
Dr. Mihail Pautov[Sursa foto: Instagram]

Dr Mihail, gadza emisunii MediCOOL

Dr Mihail este gazda emisiunii MediCOOL, un show de sănătate, care se difuzează în fiecare duminică de la ora 15:00 pe Antena 1.

”Emisiunea incepe pe dans; dans inseamna miscare, ras, voie buna, viata- mi-a placut ideea de la inceput si mi-a dat energie pt fiecare intrare; cat despre miscari- swipe left, sa vedeti de la cine le am … Echipa

inseamna sa ne punem cu totii osul la treaba; in viitorul sezon insa ne vom lua si un coregraf”, a scris Dr Mihail pe Instagram, despre noul său proiect.

Citeste si: Un apreciat expert infecționist din SUA a murit din cauza complicațiilor cauzate de virusul SARS-CoV-2, deși se vaccinase cu ambele doze de ser anti-COVID

În urmă cu ceva timp, medicul chirurg a oferit un interviu jurnaliștilor life.ro, în care a abordat mai multe subiecte legate de carieră.

Întrebat cum a ales chirurgia, dr. Mihail Pautov a explicat:  „Complet spontan, direct în fața comisiei, aiurit de faptul că ultimul post de „ginecologie” a fost luat chiar înaintea mea. Și am îndrăgit chirurgia în timp. Asta e și motivul pentru care susțin că e mai important să îți cauți un mentor bun și nu neapărat specializarea despre care crezi că o să-ți placă.”

Aflăm în continuare că pasiunea pentru medicină curge în venele familiei Pautov, Mihail vorbind despre copilăria lui și dacă a fost sau nu influemțat de rude să urmeze Facultatea de Medicină:  „Până la 7 ani am copilărit în Chișinău, un oraș verde plin de grădini și spații întinse de joacă. Au fost cele mai frumoase momente ale vieții mele. Aveam o gașcă de vreo 35 de copii. Ne împărțeam în adevărate armate cu pistoale și puști de apă și alergam până se însera. Bunica și tatăl meu sunt medici, dar ei niciodată nu m-au influențat să merg pe calea lor”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Doctor Cezar, gazda emisiunii Hello Chef

Cine este Roxana Blenche, gazda emisiunii Hello Chef

Program TV Hello Chef. În ce zile se va difuza emisiunea prezentată de Roxana Blenche şi Dr. Cezar

Horoscop 6 Decembrie 2021: Balanțele sunt puse pe schimbări majore

Armata obligatorie în România? Adevărul despre legea care a pus pe jar milioane de români

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies