Cine este Mircea Iliescu de la „Căsătoriți pe nevăzute”. Doctorul în genetică are un rol esențial în emisiunea experiment

Prima ediție a emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute” va fi difuzată pe 7 septembrie 2021!

Cine este Mircea Iliescu de la „Căsătoriți pe nevăzute”
Cine este Mircea Iliescu de la „Căsătoriți pe nevăzute”
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Formatul de televiziune care a schimbat viețile oamenilor din întreaga lume va fi difuzat la Pro TV, începând cu 7 septembrie, de la ora 20:30.

Emisiunea se numește „Căsătoriți pe nevăzute” și presupune un experiment social, în care oameni străini se căsătoresc după ce patru specialiști stabilesc cine sunt compatibili din toate punctele de vedere.

Cine este Mircea Iliescu de la „Căsătoriți pe nevăzute”

Mircea Iliescu de la „Căsătoriți pe nevăzute” este doctor în genetică și evoluție umană. În prezent, el predă cursuri de evoluție și genetică la Institute of Continuing Education din cadrul Universității Cambridge.

Citeste si: Cine sunt cei patru experți de la emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute” și cum îi ajută pe concurenți să-și găsească jumătatea

„În cadrul acestei emisiuni, pentru participanți vom face teste de salivă. Acestea le trimitem la o companie care face analiza genetică propriu-zisă, ne dă niște rezultate și noi încercăm să le interpretăm pe baza cunoștințelor pe care le avem.

În plus, voi încerca să văd dacă preferințele lor de miros sunt sau nu sunt pentru un anumit partener”, a spus Mircea Iliescu pentru Protv.ro.

Cine este Mircea Iliescu de la „Căsătoriți pe nevăzute”

Regulile emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”

Reality show-ul este un format de televiziune unic, în care oameni singuri vor să-și găsească jumătatea. Elementul inedit constă în metodele științifice prin care aceștia vor fi „potriviți” de experții emisiunii. Cu ajutorul lor, participanții vor întâlni persoane cu care sunt compatibili, cu care se vor căsători, iar apoi își vor putea

da seama dacă doresc să rămână sau nu împreună.

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Citeste si: Cine este Oana Nicolau, psihosexologul de la „Căsătoriți pe nevăzute”

 
 
 
 
 
View this post
on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Căsătoriți pe nevăzute (@casatoritipenevazute)

„Căsătoriți pe nevăzute”, un format internațional

Emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute” este un format international, difuzat în Danemarca, Israel, SUA, Africa de Sud și alte 20 de țări.  Reality show-ul este un experiment social care investighează dacă modalitățile tradiționale prin care ajungem la jumătatea perfectă sunt singura opțiune pe care o avem sau dacă între două persoane complet diferite, potrivite exclusiv de știință, poate exista și iubire.

Studiile au arătat că 40% dintre oameni repetă aceleași tipare distructive în relațiile lor de cuplu, iar dintre aceștia, 70% au declarat că doar intervenția specialiștilor și sesiunile de terapie i-au ajutat să aibă o relație mai solidă.

Citeste si: Cine este Taher Sonu, expertul în relații de la „Căsătoriți pe nevăzute”

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, concurenții vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul-pereche. Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului Stării Civile, iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timp petrecut împreună pentru a decide ulterior dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

 

SURSE: Protv.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vaccinarea în România! Câte persoane au fost imunizate în ultimele 24 de ore

Bilanț coronavirus, 6 septembrie 2021! Câte cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Viorel Lis se confruntă cu o situație halucinantă, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit"

Veștile sunt bune! Acesti nativi va avea parte de surprize

ȘOCUL ANULUI de la PFIZER: Șeful companiei a anunțat ce urmează să se întâmple

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Recalcularea pensiilor: Ce se întâmplă cu banii vârstnicilor? „Acest lucru nu se poate accepta”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies