Cine este Nelu Cortea de la America Express 2022. „O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…”

America Express 2022. Iată cine este și cu ce se ocupă Nelu Cortea, partenerul de echipă al artistului de stand-up Bordea!

Autor: Ioana Enache

In articol:

Concurenți America Express 2022. 9 echipe sunt gata să participe la cea mai mare aventură a vieții lor! 18 concurenți vor porni pe Drumul Aurului, în sezonul cinci Asia Express 2022! Printre cele nouă echipe

se numără și echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Iată cine este Nelu Cortea de la America Express 2022!

Concurenți America Express. Cine este Nelu Cortea de la America Express 2022

America Express 2022. 9 echipe sunt gata de aventura America Express 2022! Una dintre echipele show-ului este formată din comediantul Cătălin Bordea, alături de Nelu Cortea. Iată cine este și cu ce se ocupă Nelu Cortea, partenerul de echipă al artistului de stand-up Bordea!

Nelu Cortea, în vârstă de 36 de ani, va face echipă cu Bordea la cel mai tare show de aventură, America Express 2022! Nelu Cortea, pe numele sau complet, Ioan Mihai Cortea, este actor si comediant.

Citeste si: Cine sunt Bianca Adam și Mihaela Adam de la America Express 2022. Concurentele sunt pregătite de aventură: „E important să nu uităm să ne distrăm!”

Nelu Cortea a participat la mai multe distribuții, după ce a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală si Cinematografică din București. În prezent, Cortea este coleg cu Cătălin Bordea, iar pe cei doi îi leagă și o frumoasă prietenie care cu siguranță se va lega și mai mult în America Express 2022!

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Cine este Nelu Cortea de la America Express 2022. „O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…”

Cine este Nelu Cortea de la America Express 2022. „O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…”

[Sursa foto: Instagram]

America Express 2022. Nelu Cortea va face echipă cu Cătălin Bordea în noul sezon Asia Express

Nelu Cortea va participa la aventură alături de cunoscutul comediant Cătălin Bordea! Cei doi s-au arătat entuziasmați și au acceptat din prima provocarea America Express 2022, find nerăbdători să pășească pe Drumul Aurului și sa dea start la cea mai mare aventură din viața lor!

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare:)) Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară.”, a mărturisit Bordea, conform a1.ro.

Citeste si: Asia Express 2022 devine America Express 2022. Cine sunt concurenții din sezonul cinci

Bordea și Nelu Cortea au făcut anunțul că vor participa la noul sezon Asia Express 2022 în stilul lor propriu, plin de umor:

 “E oficial, mergem la muncă în străinătate!!!”, a declarat Bordea pe pagina sa oficială de Instagram, iar Cortea a mărturisit: “Eu cu baby @bordeacătălin facem echipă în America. O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…”.

Ce echipe participă la America Express 2022

18 concurenți au format 9 echipe și sunt gata să pornească în aventura vieții lor. Ei vor lupta pentru premiul cel mare America Express 2022 și vor străbate Mexic, Columbia si Guatemala pe Drumul Aurului, fiind nevoiți să se descurce cu doar un euro pe zi și să găsească hrană și adăpost.

Concurenții care au spus “da” provocării America Express 2022 sunt: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt Bianca Adam și Mihaela Adam de la America Express 2022. Concurentele sunt pregătite de aventură: „E important să nu uităm să ne distrăm!”

Cine sunt Puya și Melinda Gărdescu de la America Express 2022. Soția cântărețului este la prima apariție TV

Asia Express 2022 devine America Express 2022. Cine sunt concurenții din sezonul cinci

8 zodii trebuie să profite de luna Octombrie. Horoscopul lunii Octombrie le aduce doar vești bune

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies