Stiri

Cine este pedofilul din Galați, care a agresat doi copii în aceeași zi! Ce spun polițiștii

Cine este pedofilul prins marți, după ce a agresat doi copii în aceeași zi, în două județe diferite. Detalii cutremurătoare despre bărbatul periculos au ieșit la iveală.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Noi informații vin despre bărbatul din Galați care într-o singură zi a agresat sexual doi minori. Cine este individul periculos care a fost prins ieri în timp ce agresa un minor pe faleza din Brăila

În timp ce se deplasa pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, o fetiţă în vârstă de zece ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual. Fetița a ajuns acasă, unde i-a alertat pe părinții săi, care au sunat imediat la numărul de urgență 112.

Citeste si: Strigătul de disperare al unei mame care-și privește copilul murind: "Cancerul ăsta nenorocit ce a pus stăpânire pe corpușorul tău mic"

Citeste si: De ce a murit, de fapt, femeia violată și abandonată pe un câmp! Mărturisirile cutremurătoare ale medicilor legiști

Citeste si: Cutremurător! Ce a făcut câinele Valentinei la înmormântarea tinerei din Buzău, carbonizată de fostul iubit. Abia acum s-a aflat

Timp de câteva ore, agresorul a fost de negăsit. Câteva ore mai târziu, acesta a fost prins în Brăila, în timp ce agresa un alt minor.

Din primele informații ale anchetatorilor, individul fusese eliberat în urma recursului compensatoriu. Acesta este recidivist, iar în trecut a fost arestat tot pentru agresiuni sexuale.

IPJ Galați, apel către populație pentru prinderea pedofilului

Potrivit IJP Galaţi, „la data de 12 martie a.c., în jurul orei 08.00, în timp ce se deplasa pe strada Brăilei din municipiul Galați, o fetiță de 10 ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc unde a agresat-o sexual. Semnalmentele agresorului: vârsta 35 – 40 ani, constituție solidă, ten măsliniu.

Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare gri, pantalon, de asemenea din material textil, de culoare maro și pe cap purta un fes de culoare neagră. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”.

Peste 11 mii de deținuți au fost, deja, eliberați condiționat, în baza recursului compensatoriu, lege care a intrat în vigoare în octombrie 2017. Aceasta prevede că deţinuţii care au stat în condiţii improprii beneficiază de şase zile libere, la fiecare 30 de zile executate.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar în cazul în care va fi găsit vinovat, riscă ani grei de închisoare.