Cine este presupusul criminal al Mihaelei. Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei de la Giurgiu. Are doar 21 de ani

Polițiștii i-au prins pe suspecții în crima de la Giurgiu.

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Două femei și un bărbat au fost audiați în cazul femeii incendiate pe un câmp din Giurgiu. Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Giani Dinu, în vârstă de doar 21 de ani, este bărbatul suspect că ar incendiat trupul Mihaelei, conform informațiilor Gândul.ro. Acesta a fost ridicat de oamenii legii de la locuința mătușii lui din Ferantari. Mai mult, anchetatorii bănuiesc că el este cel care a transportat trupul neînsuflețit al victimei la Giurgiu, deși nu are permis auto. Alături de acesta, au mers și cele două surori complice la crimă, Elena și Silvia Constantin.

Citeste si: Detalii înfriorătoarea despre moartea Mihaelei! Tânăra incendiată în Giurgiu locuia în aceeași casă cu oamenii care au ucis-o

Citeste si: Noi suspecți în cazul Mihaelei, tânăra incendiată! Două femei și un bărbat, duși la Parchetul Tribunalului Giurgiu

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cei trei sunt acum acuzaţi de procurori pentru omor calificat şi profanare de morminte. Suspecții au declarat în faţa anchetatorilor că Mihaela ar fi băut insecticid şi ei ar fi încercat să o resusciteze. Astfel au justificat rănile de la nivelul toracelui.

Anchetatorii au descoperit mașina în care a fost transportată valiza

Oamenii legii au identificat mașina în care ar fi fost transportată valiza în care se afla trupul victimei.

Deși inițial cele trei persoane nu au recunoscut fapta, puse în fața probelor, acestea au recunoscut că au omorât-o pe Mihaela Sabina Mircea.

Datele strânse de anchetatori arată că Mihaela locuia în aceeași casă cu bărbatul şi cele două surori. Tânăra mămică ar fi fost violată de mai multe ori înainte de a fi ucisă, iar autopsia a demonstrat că aceasta a consumat un insecticid puternic.

Cine este criminalul Mihaelei
Mihaela, femeia ucisă și arsă la Giurgiu

Procurorii doresc să afle dacă Mihaela a consumat otrava după mai multe zile de chin sau a fost obligată de criminali să facă acest lucru.

SURSE: Gândul.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies