Cine este Ramona Săseanu, noua șefă TVR. Ce o recomandă în afară de un interviu cu o vrăjitoare și acuzații de fake news

Ramona Săseanu a fost numită în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune.

Cine este Ramona Săseanu, noua șefă TVR
Ce o recomandă în afară de un interviu cu o vrăjitoare și acuzații de fake news[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Ramona Săseanu, propunerea PNL pentru șefia TVR, a fost votată de Parlament pentru a prelua această funcție. După numirea sa la șefia TVR, în presă au apărut amănunte din cariera sa, dar și gafe pe care le-a comis de când este în presă.

Cine este Ramona Săseanu, noua șefă TVR

Ramona Săseanu este jurnalist de 26 de anii, dintre care 20 de ani i-a petrecut la Televiziunea Română. Ea s-a remarcat în cariera ei de jurnalist cu un interviu din 2015 cu o vrăjitoare care lezlega cununii, care după câteva luni a fost vizată de un dosar de șantaj și înșelăciune. Presa scrie că în interviul respectiv nu doar că jurnalista pare de acord cu ghicitoarea, ba chiar o laudă pentru harul său.

Citeste si: Eurovision 2021. Cine este Roxen, reprezentanta României și care a fost prestația ei la Finala Natională de la Buzău

Vă redăm o parte din dialogul dintre Ramona Săseanu și vrăjitoarea Elena:

Ramona Săseanu: Cred oamenii în ceea ce faceți?
"Vrajitoarea" Elena: Unii cred, alții nu. Exact ca la doctor.

Unul m-a tratat, altul nu m-a tratat.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Ramona Săseanu: Se întâmplă ca după o anumită perioadă oamenii să vină și să vă mulțumească pentru că problema a fost rezolvată?
"Vrajitoarea" Elena: Cam 30%, da.

Ramona Săseanu: Aduceți și noutăți în ceea ce faceți, apar noutăți sau totul e din ceea ce ați moștenit?
"Vrăjitoarea" Elena: Noutatea nu avem cum să aducem. E vorba de baltă, de vârtelniță și de cimitir.

La finalul dialogului, "Vrajitoarea" Elena transmite celor care o urmăresc că ea face doar magie albă, spre deosebire de alte colege care fac și magie neagră.

Potrivit CV-ului ei, Ramona Săseanu a urmat studiile Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova. De asemenea, în document este specificat că este masterand al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat legea! Codul de procedură penală a fost modificat

Astăzi a apărut în presa informația că sunt multe nereguli și în CV-ul trimis în Parlament, cu privire la studiile efectuate. Potrivit evz.ro, la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității București nu există niciun masterand cu numele Ramona Săseanu.

Ramona Săseanu, gafe din cariera de jurnalist

Cine este Ramona Săseanu, noua șefă TVR
Ramona Săseanu a fost numită în funcţia de director general interimar al TVR[Sursa foto: Captură YouTube]

Presa a luat la puricat viața profesională a Ramonei Săseanu, după ce a fost porpusă de PNL la șefia TVR. Așa a ieșit la iveală o gafă făcută în timp ce lucra la TVR Craiova. Postul public a transmis în direct inaugurarea drumului expres Craiova-Pitești, eveniment la care au participat Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. După ce evenimentul s-a încheiat, Ramona Săseanu a postat pe pagina personală de facebook o fotografie cu locul unde avusese loc inaugurarea și spunea că la o zi după eveniment, numai există niciun utilaj, au dispărut și bordurile, iar locul este pustiu. În urma acestei postări, a apărut și un cmunicat din partea TVR în care se preciza delimitarea televiziunii de dtat de informațiile false postate de noua șefă TVR.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Cioran a ales numele pentru fetița sa. Cum se va numi cea mică: "Abia aștept sa te țin în brațe..."

De ce nu se ridică starea de alertă?! Raed Arafat vine cu explicația: „Pentru ca noi să aplicăm măsurile și incidențele”

Atac cu rachete asupra Tel Aviv, după ce Israel a distrus o clădire cu 13 etaje din Fâșia Gaza. Mai mulți morți și răniți

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul venit chiar acum de la compania..

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Tragedia lui Christian Eriksen poate duce la o schimbare crucială a regulilor UEFA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies