Cine este Rianna Rusu, semifinalista de la Românii au Talent 2021! Concurenta: "Pentru mine, muzica înseamnă viaţă"

Cine este Rianna Rusu, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Juraţii au decis ca tânăra concurentă să performeze în galele live.

Rianna Rusu, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Rianna Rusu, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Rianna Rusu, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta i-a dat pe spate pe juraţi cu vocea sa puternică.

În cele două semifinale live de la Românii au Talent, sezonul 11, vor participa câte 12 concurenţi.

În total, 24 de concurenţi vor performa în Semifinala Românii au Talent 2021. Zece dintre semifinalişti au primit Golden Buzz de-a-lungul celor 27 de ediţii de preselecţii.

Cine este Rianna Rusu, semifinalista de la Românii au Talent 2021

Rianna Rusu locuieşte în Paşcani, Iaşi, şi este elevă. Concurenta de la Românii au Talent 2021 a început să cânte de la vârsta de 9 ani și a participat la multe concursuri, printre care și ”Steaua printre Stele”, unde a lua premiul întâi. Recent, s-a apucat să studieze şi chitara.

Citeste si: Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de concurenţi care vor participa în galele live din sezonul 11

Rianna Rusu, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Rianna Rusu, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

"A fost foarte frumos! Ai fost surpriza serii.

Cumva când vine o persoană pe scenă, încerc să-mi dau eu seama cam ce-ar face, știi? Dar tu ai fost surpriza serii pentru că ai venit așa timidă, ai vorbit, ai spus că vrei să faci muzică, dar nu m-am gândit că te duci înspre stilul ăsta. Ai o voce mare! Ești mare! Bravo!", a declarat Andra în preselecţii.

Juraţii de la Românii au Talent 2021 s-au ridicat în picioare ca să o aplaude pe Rianna în preselecţii, aşa că au decis că fata cu voce de aur merită un loc în semifinala competiţiei.

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 concurenţi din cei peste 300, care au participat la preselecţii

Românii au Talent 2021
Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt concurenţii din semifinala Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. 10 dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Cei ZECE concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Filip Cioc, Rareş Trufea, Remi Martin, Gim, Daria Batschi, Ana-Maria Mărgean, Ruslana Krutas, Art of Robots, Raisa Chiribuţă şi Elena Gatcin. 

Cei 14 care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: Acro Mystic Duo, Maria Rădeanu, Narcisa din Bucovina, Sara Smighelschi, Duo Turkeev, Dean Bowman, Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Cosmin Adrian şi iubita sa, Louise, Simion R. Ştefan, Magitot, Andrii și Bogdan Kalashnyk şi Rianna Rusu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 CONCURENŢI care au primit Golden Buzz în sezonul 11 FOTO

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 CONCURENŢI din cei peste 300, care au participat la preselecţii FOTO

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de CONCURENŢI care vor participa în galele live din sezonul 11 FOTO

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies