Cine este Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021! Andra: "A fost o poezie de moment"

Cine este Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021! Contorsionista se află în Cartea Recordurilor!

Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021! Alexandra Dinu a apăsat butonul auriu în preselecţii pentru frumoasa contorsionistă venită din Ucraina.

În a doua semifinală live de la Românii au Talent 2021 vor performa următorii concurenţi: Dean Bowman, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Maria Rădeanu, Magitot, Simion R Ştefan, Cosmin Adrian şi Louise, Elena Gatcin, Raisa Chiribuţă. Art of Robots, Ruslana Krutas, Remi Martin şi Filip Cioc. 

Cine este Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021!

Ruslana Krutas a venit la preselecţiile de la Românii au Talent 2021 cu un număr impresionant de contorsionism, care i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru juraţi: Andra, Andi Moisescu, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu.

Citeste si: Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de concurenţi care vor participa în galele live din sezonul 11

Tânăra acrobată a primit Golden Buzz pentru prestaţia sa, iar asta a propulsat-o direct în semifinala Românii au Talent 2021.

"Mă numesc Ruslana Krutas, am 20 de ani şi vin din Kiev, Ucraina.

Călătoresc foarte mult. Am ajuns în 25 de ţări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România şi îmi place ţara asta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul şi sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoţionată de fiecare dată înainte să intru pe scenă, trăiesc foarte multe sentimente", a mărturisit concurenta în preselecţii.

Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz la Românii au Talent 2021

Alexandra Dinu a rămas complet impresionată de felul în care Ruslana Krutas se poate roti şi cât de flexibilă este, aşa că nu a mai stat prea mult pe gânduri şi a apăsat primul ei buton auriu la Românii au Talent 2021.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

"Singurul lucru pe care pot să îl fac după momentul tău este ăsta", a spus Alexandra Dinu, iar apoi a apăsat Golden Buzz  pentru Ruslana Krutas, frumoasa contorsionistă din Ucraina.

Toţi juraţii s-au ridicat în picioare ca să o aplaude pe Ruslana Krutas, însă Florin Călinescu a arătat că a rămas mut de uimire şi a rămas în picioare chiar si atunci când ceilalţi juraţi s-au aşezat pe scaune.

"Ce să mai zici, ne-a lăsat fără glas, practic. În cazul unora, toate momentele astea par aşa că sunt floare la ureche, atât de bine le execută ei că tu nu rămâi cu impresia că ar face vreun efort", a spus Andi Moisescu.

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 concurenţi care au primit Golden Buzz în sezonul 11

"La un moment dat nu mai înţelegeam nimic, unde e capul, unde sunt picioarele, a fost o nebunie curată şi culmea, cele mai dificile poziţii, cele mai inimaginabile în care tu ca spectator simţi durere doar privind, chipul ei apărea aşa cu un zâmbet cât toată faţa şi nu era un zâmbet forţat, crispat ci era relaxată şi naturală. Chiar cred că Ruslana e un fenomen al naturii. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată", a mărturisit Alexandra Dinu.

Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Ruslana Krutas se află în Cartea Recordurilor

Ruslana Krutas a mers în culise şi le-a povestit lui Smiley şi lui Pavel Bartoş   că este în Cartea Recordurilor fiindcă a reuşit performanţa de a sparge 24 de baloane cu spatele. Frumoasa contorsionistă a promis că în etapa următoare le va arăta tuturor recordul ei mondial.

Ruslana: De când am intrat pe scenă mi-am dorit Golden Buzz şi l-am primit
Pavel Bartoş: Îl meriţi
Smiley: Cred că spectacolul oferit de tine a fost unul dintre cele mai bune spectacole de contorsionism pe care le-am văzut pe scenă
Ruslana: Mulţumesc foarte mult. Data viitoare vă voi arăta recordul meu mondial. Sunt în Cartea Recordurilor şi data viitoare vă voi arăta, pe această scenă
Smiley: Serios, ai un record mondial
Ruslana: Da, am spart 24 de baloane cu spatele

Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Ruslana Krutas, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt finaliştii aleşi în prima semifinală Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. ZECE dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

În prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 au performat următorii concurenţi: Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Sara Şmighelschi, Acro Mystic Duo, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Narcisa Ungureanu, Ana Maria Mărgean, Daria Batschi Beleca, GIM şi Rareş Trufea.

Însă, doar CINCI dintre aceştia au câştigat un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Cei CINCI FINALIŞTI votaţi în prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 sunt: Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, Ana Maria Mărgean, GIM şi Rareş Trufea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 CONCURENŢI care au primit Golden Buzz în sezonul 11 FOTO

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de CONCURENŢI care vor participa în galele live din sezonul 11 FOTO

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 CONCURENŢI din cei peste 300, care au participat la preselecţii FOTO

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

ȘOC TOTAL la Euro 2020! Un nou incident șocant s-a întâmplat chiar acum

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Plan diabolic al Rusiei. Putin a stabilit cum atacă Kiev şi Odesa

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies