Cine este Sebastian Nechifor de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul a mai participat la Puterea Dragostei

Cine este Sebastian Nechifor de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul de la Mireasa 2021 a mai participat în trecut la o emisune matrimonială.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Sebastian Nechifor de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul de la Mireasa 2021 a mai participat în trecut la o emisiune matrimonială, mai exact la Puterea dragostei, difuzată de Kanal D.

Cine este Sebastian Nechifor de la Mireasa, sezonul 4

Sebastian Nechifor este din Botoșani și locuiește împreună cu mama sa, cu care are o relație foarte bună. Însă, concurentul de la Mireasa, sezonul 4, a venit în emisiune alături de confidenta sa, o doamnă din Vaslui, în vârstă de 50 de ani.

Citeste si: Cine este Alexandru Brebenoiu de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul: ”Îmi doresc doi copii, deja le-am ales și numele”

”Am 22 de ani și sunt din Botoșani. Una din cele mai mari pasiuni ale mele este cea de a cânta. Îmi plac manelele, mai înspre reggaeton, manele mai pop. Recent am scos o piesă, iar versurile sunt compuse de mine. Viitoarea mea potențială soție va avea ocazia să îi fac dedicații zilnice”, a spus Seba.

Seba se descrie ca fiind o persoană foarte visătoare.

Concurentului de la Mireasa, sezonul 4, îi plac fetele mai mari decât el, până în 30 de ani, dar să fie frumoase, cu părul drept și nu foarte înalte.

”Sunt o persoană destul de misterioasă, foarte loial. Mi-ar plăcea ca viitoarea mea soție să fie vorbăreață, hazlie, cu zâmbetul pe buze ca să pot încărca de la ea cu bucurii”,

a mai spus concurentul.

Citeste si: Cine este Mohamed Mamdouh de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul: ”Sunt destul de retras, vorbesc doar când e cazul”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Sebastian Nechifor de la Mireasa, sezonul 4
Sebastian Nechifor de la Mireasa, sezonul 4[Sursa foto: Instagram]

Simona Gherghe, despre emisiunea Mireasa, sezonul 4

Simona Gherghe prezintă sezonul 4 din show-ul matrimonial Mireasa  și este pregătită să întâlnească noii concurenți, dar și să descopere povești de iubire intense.

“După câteva săptămâni de vacanţă, în care m-am deconectat total şi m-am bucurat din plin de timpul petrecut în familie, vă pregătim o mare surpriză. Ne întoarcem cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa. Sinceră să fiu, mi-e dor de orele petrecute în direct şi abia aştept să îi cunosc pe noii concurenţi, curajoşii care îndrăznesc să ne treacă pragul ca să-şi întâlnească marea iubire!”, a declarat Simona Gherghe pentru a1.ro.

Show-ul matrimonail Mireasa, sezonul 4, pune la bătaie un premiu în valoare de 40.000 de Euro. Concurenții înscriși în competiție pentru a câștiga marele premiu pot fi văzuți pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45.

Simona Gherghe
Simona Gherghe[Sursa foto: Instagram]

Cine a câștigat Mireasa, sezonul 3

Liviu și Maria au câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro, în finala Mireasa, sezonul 3, difuzată pe 1 august.

Deși, Maria și Liviu se cunoșteau de doar câteva luni, cei doi au trecut peste orice obstacol în cadrul emisiunii, chiar și peste faptul că părinții Mariei s-au opus relației, iar în cadrul finalei, s-au așezat în fața altarului și și-au jurat cuvinte pline de iubire.

Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul: "Sunt un bărbat săritor, empatic şi loial"

Liviu a recunoscut că Maria este o femeie așa cum și-a dorit: ”Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată”, a spus bărbatul în fața altarului.

Emoționată, Maria i-a declarat iubitului său: ”Din acest moment nu va mai exista tu și eu, ci doar noi” .  Totodată, femeia i-a mărturisit bărbatului său că este foarte recunoscătoare pentru iubirea pe care i-o poartă și că îl va iubi necondiționat.

De luni până vineri, în timp ce emisiunea „Mireasa” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „În căutarea adevărului” de la ora 13:00, iar începând cu ora 15:00 puteți urmări emisiunea ”Teo Show”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies