Cine este și ce afaceri are soțul Corinei Caragea

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România! Cine este bărbatul de care bruneta s-a îndrăgostit?

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

corina caragea
Corina Caragea și Robert Pongracz formează un cuplu din 2013


In articol:

Corina Caragea este un nume extrem de cunoscut în lumea televiziunii din România! Vetea apare pe sticlă încă din anul 2003, iar acum este cea mai cunoscută prezentatoare de sport. Deși poate fi văzută atât de des la televizor, puțini știu detații despre viața personală a brunetei.

Corina Caragea a fost întotdeauna discretă cu privire la viața ei personală. Nu mulți știu cine este bărbatul care i-a furat inima celebrei prezentatoare tv. Bruneta este căsătorită din vara anului 2018, iar pe soțul său l-a ținut cât mai ferit de lumina reflectoarelor.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Corina Caragea și Robert Pongracz formează un cuplu din anul 2013, ei fiind împreună de mai bine de 6 ani. Cei doi au o relație de iubire stabilă, ferită cât mai mult de gurile rele. Bărbatul din viața ei a cerut-o în căsătorie în anul 2016, iar în 2018 și-au unit destinele. Nunta a fost una discretă, dar într-o locație de vis, în Toscano, Italia.

corina caragea
Robert Pongracz este de origine evreiască și are 38 de ani

Cine este și cu ce se ocupă soțul Corinei Caragea?

Robert Pongracz are 38 de ani și s-a născut în Germania. El este de origine evreiască și s-a născut în România, țară pe care a păsărsit-o când era foarte mic. Robert Pongracz este vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), lucru ce-l poziționează destul de sus din punct de vedere financiar.

Familia soțului Corinei Caragea este destul de înstărită. Tatăl lui Robert Pongracz are un cabinet medical la Frankfurt, Germania, iar sora sa lucrează la un post de radio din Germania, scrie Click.

Vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal este foarte reticent când vine vorba de întrebările despre soția lui. Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Robert Pongracz a fost întrebat cum a cucerit-o pe Corina Caragea, iar răspunsul lui a fost simplu și la obicet: „Este o întrebare foarte personală. Am cucerit-o cu foarte mult succes”, a declarat Robert Pongracz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Corina Caragea, cum a fost cuplată de alții cu Cristi Chivu! Prezentatoarea TV a spus tot adevărul

Corina Caragea își povestește viața amoroasă: ”Răspund la toate întrebările”

Cel mai sadic om. Cum ar fi ucis tatăl lui Alexandru Rafila sute de țărani. Lucia Hossu-Longin rupe tăcerea

Lora, însărcinată în Bali? Declarația care i-a pus pe gânduri pe toți fanii vedetei

Când și-a câștigat Corina Caragea primii bani și ce a făcut cu ei! ”Atunci făceam reclame”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies