Cine este și cu ce se ocupă George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu
Cine este și cu ce se ocupă George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu

Vedete

Cine este și cu ce se ocupă George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu. Bărbatul are o fiică în vârstă de 25 de ani, pe care a recunoscut-o de abia acum

Iată cine este și cu ce se ocupă George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu!

După ce s-a căsătorit și a divorțat de cinci ori de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu și-a găsit, în sfârșit, liniștea alături de bărbatul visurilor sale. Iată cine este și cu ce se ocupă George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu!

Cine este George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu

Bărbatul care i-a furat inima Adrianei Bahmuțeanu se numește George Restivan și activează în domeniul imobiliarelor. Încă din 1999, George Restivan a locuit în America, dar în prezent, stă în România alături de Adriana Bahmuțeanu.

Are un fiu dintr-o căsătorie anterioară, ce s-a terminat tragic. Din păcate, mama copilului său a murit la doar câteva zile după ce a dat naștere.

Adrian Bahmuțeanu și soțul său s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, Carmen Harra. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, cei doi au fost deschiși să se cunoască și să clădească pas cu pas o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și: Biografie Adriana Bahmuțeanu. Vârstă, studii, carieră, familie. Cine este, de fapt, celebra prezentatoare

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din Califormia, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing, este un sentiment comun.",  a mai declarat George Restivan, la România TV.

George Restivan și Adriana Bahmuțeanu au organizat cununia religioasă în vara anului trecut, iar vara aceasta, urmează să organizeze nunta. 

„Deja ne uităm la calendar, pe iunie. Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post. Vineri, pe 30 iunie. În iunie o să fim oficial soț și soție, cu hârtie, cu documente, cu tot, la primărie ”, a spus George Restivan pentru Antena Stars.

Cine este și cu ce se ocupă George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu

Cine este și cu ce se ocupă George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu

[Sursa foto: Facebook]

George Restivan are o fiică de 25 de ani, pe care a recunoscut-o de abia acum

Un mare șoc pentru Adriana Bahmuțeanu și soțul său a fost să audă că bărbatul mai are o fiică! Aceasta se numește Melissa, are 25 de ani, și trăieste la Satu Mare.

Tânăra l-a contactat pe George Restivan, susținând că este fiica sa. Soțul Adrianei Bahmuțeanu a decis să facă un test ADN, care s-a arătat a fi pozitiv.

 „Am sunat și ni s-a confirmat 99%. Ce am promis că fac, am făcut. Am avut o experiență foarte bună la Satu Mare, am fost la socrii Melissei. Ea acolo locuiește cu soțul ei și familia lui”, a spus George Restivan la Antena Stars, conform libertatea.ro.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, plan secret pentru Anamaria Prodan! Vrea să o mărite pe sexy impresară? "Poate prinde buchetul"| EXCLUSIV

„Eu mă bucur că s-a mărit familia. Ce urmează? Noi ne ocupăm de nuntă, o să mergem să nască Melissa, este pe ultima sută de metri. Îi urăm naștere ușoară. Vorbim la telefon, ținem legătura. Ei sunt invitați la nuntă”, a completat Adriana Bahmuțeanu, care se căsătorește în iunie cu logodnicul ei.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

În luna noiembrie a anului trecut, George Restivan a povestit despre situația pe care o avea cu mama fetei, susținând că a fost o aventură de noapte și că nimeni nu i-a spus că are un copil.

„Eu nu o cunosc pe fata aceasta, eu am avut o relație cu mama ei acum 20 și ceva de ani. Mie niciodată nu mi s-a prezentat că am o fată. A fost o aventură de o noapte, asta a fost, nu mi s-a spus că a rămas gravidă, nu mi s-a spus că am un copil.

Acum 10 ani, în perioada în care mie mi-a murit soția, această persoană s-a prezentat la ușă să ceară bani, îmi sună verișorii la Paris, să le ceară și lor bani, deci numai amenințări. A fost o aventură, nu mi s-a prezentat absolut nimic.(…) Nu m-am gândit dacă să fac test sau nu (n.r. ADN). Eu nici nu am știut că a rămas mama ei gravidă. Mie mi s-a spus 10-15 ani mai târziu, dar mi s-a spus sub formă de amenințări”, a declarat George Restivan, în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

 

sursă: libertatea.ro