Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021. Frumoasa brunetă a ajuns în finala comnpetiției

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021. Concurenta este prima fată care l-a întâlnit pe Andi Constantin.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021. Andi Constantin a sărutat-o pe frumoasa brunetă în cea de-a patra ediţie a show-ului matrimonial.

Burlacul şi Simona Bălăceanu au avut parte de o şedinţă foto incendiară în care au pozat ca un cuplu plin de pasiune, dorinţă şi chimie.

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021

Simona Bălăceanu, în vârstă de 25 de ani, este născută pe 23 martie, fiind zodia Berbec. Concurenta lucrează ca  kinetoterapeut, dar este pasionată de pictură, tablourile ei fiind adevărate opere de artă. Brunetă a avut norocul de a fi prima femeie care s-a prezentat în faţa lui Andi Constantin.

Citeste si: A avut loc primul sărut la Burlacul 2021! Andi Constantin, uimit de curajul fetei

Andi Constantin si Simona
Andi Constantin si Simona[Sursa foto: Facebook]

Simona Bălăceanu i-a oferit lui Andi Constantin la prima întâlnire, un tablou, ​în care apar amândoi, sub cerul înstelat, luminat de lună.

"Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este „culoarea” mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o „trăire” de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea. Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută", a scris Simona pe reţelele de socializare.

Citeste si: Burlacul 2021 concurente! Cine sunt fetele care au rămas în competiţie

Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021
Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Andi Constantin a sărutat-o pe Simona Bălăceanu

Simona Bălăceanu şi Andi Constantin au avut parte de un date incredibil, care a dus la un sărut la care concurenta nu s-a aşteptat.

Simona Bălăceanu a fost ignorată o perioadă lungă de timp de Andi Burlacul și asta pentru că a vrut să îi dea un test al orgoliliu și al răbdării. Când credea că nu o să se mai întâlnească cu bărbatul la care aspiră, Simona a primit biletul neașteptat: "S-a întâmplat neîntâmplatul", spune Simona.

"Astăzi vom descoperi împreună peisaje care ne vor tăia respirația. Simona, te invit să simțim cu ne fuge pământul de sub picioare", scria în biletul pe care i l-a trimis Andi Burlacul.

Andi Constantin o consideră pe Simona Bălăceanu o fată atrăgătoare și extrem de frumoasă: "Are toate caracteristicile să fie una dintre preferatele mele", mărturisește Andi.

Andi Constantin si Simona
Andi Constantin si Simona[Sursa foto: Facebook]

Simona Bălăceanu, reţinută la momentul sărutului

Simona Bălăceanu a primit trandafirul la date, iar Andi Constantin a încercat să o sărute câteva secunde mai târziu, însă fata a bătut în retragere, iar Burlacul  nu a înţeles reticenţa fetei.

 "Din punctul meu de vedere totul a mers foarte bine la date și nu vedeam motivele reale ale reticenței ei. M-am simțit prost pentru că nu mă așteptam să fie reticentă. Mă așteptam la cu totul un alt deznodământ", spune Andi Burlacul.

Andi a mai fost deranjat și de faptul că Simona a simțit nevoia să evidențieze că el a fost cel care a venit să o sărute: "Voiam să spun că tu ai fost cel care a simțit nevoia să-mi atingă buzele".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Roxana Răpăilă de la Burlacul 2021. Bruneta a renunţat la Andi Constantin

Cine este Oana Barbu de la Burlacul 2021. Andi Constantin a eliminat-o pe frumoasa concurentă

Cine este Mădălina Alexe de la Burlacul 2021. Blondina a fost eliminată de Andi Constantin

Astrologii anunță reușite! Au parte numai de succese în 2022

Adevărul cumplit despre pensiile din România! Lovitură pentru milioane de pensionari

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix Baumgartner acum?

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies