Cine este Mariano Starlin Belen Medina de la „Survivor România” 2021
Cine este Starlin de la Survivor România. Ce meserie are concurentul din echipa Războinicilor: „Am trăit în Santo Domingo”

Actualitate

Cine este Starlin de la Survivor România. Ce meserie are concurentul din echipa Războinicilor: „Am trăit în Santo Domingo”

Mariano Starlin Belen Medina de la „Survivor România” 2021 este un concurent de bază din echipa Războinilor!

„Survivor România” 2021, sezonul 2, este pe cale să înceapă! Prima ediție va fi difuzată sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți de luptă!

Cine este Starlin de la Survivor România 2021

Echipa Războinilor are un avantaj considerabil în persoana lui Mariano Starlin Belen Medina. Concurentul este originar din Republica Dominicană și își va putea ghida colegii către cele mai sustenabile resurse.

Citeste si: Cine este Sorin Pușcașu, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Luptătorul din echipa Războinicilor a practicat fotbal timp de 10 ani

În vârstă de 37 de ani, războinicul este de meserie instructor fitness și zumba, dar și percuționist. El a studiat psihologie industrială și resurse umane, iar pe plan sentimental este împlinit. Mariano Starlin Belen Medina este căsătorit cu o româncă și împreună au o fetiță de 5 ani.

Cine este Mariano Starlin Belen Medina de la „Survivor România” 2021

După mai mult de un deceniu în care a trăit în România, el spune că simte românește și că este fericit de fiecare dată când vizitează țara unde a văzut lumina zilei. Mariano Starlin Belen Medina consideră o adevărata provocare participarea la emisiunea concurs. El susține că toate cunoștințele acumulate de-a lungul timpului trăind în Republica Dominicană îl vor ajuta în competiție.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a crescut în pădure! Faimosul de la Survivor România, poveste de viață impresionantă: “Am crescut într-un canton silvic, în pădure!”

„Particip la <Survivor România> pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani", a declarat acesta.

Când începe „Survivor România” 2021, sezonul 2

Se scurg puținele ore care au mai rămas până la difuzarea primului episod din competiția  „Survivor România” 2021, sezonul 2. Fanii emisiunii trebuie să fie cu ochii pe Kanal D, pentru că începând cu ziua de sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pot vedea cum debutează vedetele lor preferate în cea mai grea competiție TV despre supraviețuire.

Zile de difuzare

Telespectatorii vor putea urmări show-ul în cinci zile ale săptămânii.

Mai exact, emisiunea „Survivor România” 2021, sezonul 2, va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la ora 20:00.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

Concurenții care se vor lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană, dar și pentru marele trofeu „Survivor România”2021, sezonul 2, sunt pregătiți de confruntare. Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Ei se vor lupta cu Războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

Citeste si: Cine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor România 2021. Din ce echipă face parte concurentul

„Survivor România ” este un format internațional de succes, produs de Acun Medya, care pune la încercare vedete și personalități încă necunoscute publicului larg și le testează inteligența, inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de confortul familiei și de tehnologie.