Cine este Steve Ant de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a ridicat juriul în picioare prin interpretarea sa

Cine este Steve Ant de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a cântat în engleză, greacă și română.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Steve Ant de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a ridicat juriul în picioare prin interpretarea sa de la Românii au Talent 2022.

Cine este Steve Ant de la Românii au Talent, sezonul 12

Steve Ant de la Românii au Talent, sezonul 12, are 26 de ani și este grec. Concurentul de la Românii au Talent 2022 vorbește limba română, deși locuiește în România de doar doi ani.

”Stefanos aka Steve Ant, am 26 de ani, am venit din Grecia, sunt grec și m-am mutat acum doi ani în România. Am fost și eu îndrăgostit de o fată și slavă Domnului că am fost îndrăgostit pentru că așa am învățat să vorbesc română. Fata nu vorbea prea bine engleză și vorbea cu mine doar în română.

Citeste si: Cine este Matei Toader de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a construit și a programat un robot, la doar 13 ani

Steve Ant de la Românii au Talent, sezonul 12

Steve Ant de la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Am încercat și eu să vorbesc în română și așa am învățat. Visul meu este să folosesc muzica ca bilet să călătoresc în toată lumea și să fac concerte”,

a povestit Steve.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Marele vis al lui Steve de la Românii au Talent 2022 este să cânte și să aibă concerte în toată lumea, iar dacă s-ar putea, să se lanseze chiar în România.

”Am avut oferte să cânt la niște evenimente. Am venit, am făcut niște bănuți și am văzut că pot să fac ceva în România și m-am mutat aici. Dar m-am mutat exact în momentul în care a venit pandemia. Am stat 3-4 luni și m-am întors în Grecia. Am stat acolo 6-7 luni ca să fac bani și să vin înapoi. Am venit a doua dată, la fel, restaurante închise, am plecat din nou în Grecia, iar acum sunt pentru a treia oară în România și ultima dată.

Dacă nu merge cu cântatul mă întorc în Grecia”, a mai spus Steve.

Citeste si: Andra, scoasă din sărite de un concurent de la Românii au Talent, sezonul 12. Jurata: ”Ce te f**** pe tine grija. Vrei să îmi faci probleme acasă?!”

Steve Ant de la Românii au Talent, sezonul 12

Steve Ant de la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Steve Ant, patru de DA, la Românii au Talent 2022

Steve Ant de la Românii au Talent 2022 a cântat în limba engleză, greacă și română. Însă jurații de la Românii au Talent, sezonul 12, au fost impresionați de momentul în care concurentul a cântat în limba sa maternă.

Cei patru jurați ai emisiunii: Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, i-au oferit voturi poztive concurentului de la Românii au Talent 2022 și astfel Steve s-a calificat în etapa următoare a emisiunii.

Citeste si: Alexandru și Anastasiia, moment excepțional la Românii au Talent, sezonul 12. Cei doi trăiesc o poveste de iubire și în viața reală

”Noi avem o afinitate pentru muzica voastră tradițională și de asta reacția asta. Dacă vrei să fiu sinceră, faci mai mulți bani cu muzica voastră aici în România. Așa cred, nu spunem la nimeni, doar să nu faci prea multe drumuri spre casă. A fost foarte frumos. Te felicit și o bucurie să te ascult! Frumos!”, a spus Andra.

”Eu vreau să își spun Steve că era cât pe aci să îți ratezi seara și să mi-o ratezi și mie. Când ai început cu prima melodie, înțeleg, s-a cântat frumos, chitară, voce, mi-a plăcut. Bravo, aș putea să trec lejer pe lângă, dar când ai început să cânți în grecește, acolo s-a văzut adevărata ta valoare. Aș fi început cu asta, fără, doar și poate.

Frumușel și tinerel, câteva gagici s-au dat pe spate acum, vineri seară. Au zis: L-ați văzut pe grecul ăla de la Românii au Talent, mamă, mamă ce Golden Buzz i-aș fi dat! A doua bucată a meritat, felicitări! Bravo!”, a spus Mihai Bobonete.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Alexandra Croitoru, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta a primit Golden Buzz în preselecții

Vasilica Stan, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12. Vezi ce meserie are, de fapt, concurenta

Corina Robu a ridicat juriul în picioare la Românii au Talent, sezonul 12. Acrobata în vârstă de 53 de ani a fost la înălțime

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies