Cine este tânărul care a îngenuncheat în faţa catafacului Regelui Mihai! Imaginea a făcut senzaţie pe internet

Imaginea în care un tânăr îngenunchează la catafalcul Regelui Mihai a făcut furori pe internet, iar acum s-a aflat identitata acestuia.

Autor: T.S.
 
Mai exact, se pare că este vorba despre Vlad Dragne, elev în clasa a X a la Colegiul ”Sfântul Sava”, şcoala pe care a urmat-o şi Majestatea Sa.

 

Într-un interviu pentru postul public de televiziune, acesta a explicat însemnătatea gestului său: ” Am făcut ce am simţit. Mi s-a părut un gest normal. În faţa unor oameni merită să îngenunchezi. Regele fără îndoială a fost unul dintre ei. Atunci când a stat cele trei zile, mi s-a părut atât de impresionant pentru că şi-a păstrat promisiunea, chiar atunci când un milion de oameni i-au cerut să nu o facă, pentru că ştia că pe termen lung repercusiunile vor fi negative”, a spus el. 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Şerban, în mijlocul unui scandal după ce a filmat un videoclip de manele, la bibliotecă! Cum le răspunde artista studenţilor revoltaţi: ”A devenit foarte cunocută...

Alexandru Arsinel, cel mai sincer interviu despre Stela Popescu: "Dupa moartea ei, inima mea a avut o tendinta de cedare"

WOW sau BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o apariţie de WOW! Felicitări!” Cine sunt vedetele care au cucerit-o total pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Iată cum s-a cunoscut juriul de la „Chefi la cuțite”!

Panică în România! Tulpina de COVID care face ravagii chiar şi printre cei scăpaţi de boală

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Document pregătit de Guvern în secret. Decizia zguduie țara din temelii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies