Cine este tânărul care a îngenuncheat în faţa catafacului Regelui Mihai! Imaginea a făcut senzaţie pe internet

Imaginea în care un tânăr îngenunchează la catafalcul Regelui Mihai a făcut furori pe internet, iar acum s-a aflat identitata acestuia.

Autor: T.S.
 
Mai exact, se pare că este vorba despre Vlad Dragne, elev în clasa a X a la Colegiul ”Sfântul Sava”, şcoala pe care a urmat-o şi Majestatea Sa.

 

Într-un interviu pentru postul public de televiziune, acesta a explicat însemnătatea gestului său: ” Am făcut ce am simţit.
Mi s-a părut un gest normal. În faţa unor oameni merită să îngenunchezi. Regele fără îndoială a fost unul dintre ei. Atunci când a stat cele trei zile, mi s-a părut atât de impresionant pentru că şi-a păstrat promisiunea, chiar atunci când un milion de oameni i-au cerut să nu o facă, pentru că ştia că pe termen lung repercusiunile vor fi negative”
, a spus el. 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Şerban, în mijlocul unui scandal după ce a filmat un videoclip de manele, la bibliotecă! Cum le răspunde artista studenţilor revoltaţi: ”A devenit foarte cunocută...

Alexandru Arsinel, cel mai sincer interviu despre Stela Popescu: "Dupa moartea ei, inima mea a avut o tendinta de cedare"

WOW sau BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o apariţie de WOW! Felicitări!” Cine sunt vedetele care au cucerit-o total pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Horoscop 6 Octombrie 2022. Berbecii fac față tuturor provocărilor, Leii vor avea unele conflicte cu prietenii sau familia

Este informația momentului în ROMÂNIA! Nicolae Ciucă a făcut anunțul chiar acum: 3 MILIOANE de români sunt direct vizați

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Concurență pentru academiile finanțate de Dan Șucu și Gică Hagi. Ion Țiriac își deschide școală de fotbal

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies