Cine este tatăl fiului Patriziei Paglieri? În ce relații se află aceasta cu fostul soț?

Patrizia Paglieri este considerată o mamă model. Aceasta și Francesco, fiul ei, au o relație mamă-fiu de invidiat. Însă, vedeta nu a adus de prea multe ori vorba despre fostul ei soț sau despre viața sa personală.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

După participarea Patrizia Paglieri și a lui Francesco într-o emisune TV, fanii și-au pus un singur semn de întrebarea și anume cine este tatăl fiului vedetei și dacă acesta face parte din viața tânărului.

Citeste si: Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr. S-a căsătorit cu 3 vedete din România

Patrizia Paglieri, mărturisiri despre fostul soț

 Cine este tatăl fiului Patriziei Paglieri?

Patrizia Paligeri și fiul ei

[Sursa foto: Instagram]

Cunoscută în sfera publică pentru talentul înnăscut, în ceea ce privește arta culinară, Patrizia a împărtășit de foarte puține ori detalii ce privesc viața personală.

După ce telespectatorii l-au cunoscut pe fiul acesteia, vedeta s-a simțit datoare să povestească despre tatăl lui Francesco și despre stadiul relației în care se află în prezent cu bărbatul.

Citeste si: Gabriela Cristea a vorbit despre starea ei de sănătate, după ce a fost infectată cu COVID-19. Prezentatoarea TV, primele imagini direct din izolare

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Patrizia Paglieri a mărturisit că relația dintre ea și fostul ei partener s-a consumat la numai un an distanță după venirea pe lume a fiului ei, Francesco.

În acel moment, vedeta TV a luat o decizie radicală, considerând că cel mai bine pentru fiul ei este să știe că tatăl lui a murit. Astfel, Francesco avea să afle la 14 ani distanță că tatăl lui traieste, de fapt, asta după ce Patrizia a considerat că este momentul să-i spună adevărul.

Citeste si: Dan Negru, amenințat cu moartea. Prezentatorul tv a primit un mesaj uluitor din partea unui bărbat: "Vin și te omor cu mâna mea"

„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat', a mărturisit Patrizia Paglieri, conform VIVA.

Citeste si: Care sunt site-urile de internet care sunt cele mai vizitate în România? Răspunsul vă va surprinde cu siguranță!

Deși pare că decizia ar fi una dură, Patrizia ar fi avut motive bine întemeiate, aceasta mărturisește că tatăl lui Francesco nu și-ar fi dorit să facă parte din viața fiului său.

„Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede”, a mai declarat într-o emisiune TV.

Totodată, Francesco, fiul vedetei, a mărturisit că nu este foarte afectat de lipsa tatălui și că îi acceptă decizia, el încuajându-și mama să-și vadă de viață.

Citeste si: Răzvan Fodor a vrut să îi facă o surpriza soției, însă totul a degenerat într-o discuție aprinsă. Care a fost motivul pentru care au început cei doi parteneri să se contrazică? "Mă bate la cap în fiecare oră"

”Îl aveam pe bunicul, el era figura mea paternă, nu am simțit lipsa tatălui. Dacă nu a fost cea mai ok persoană, de ce să simt nevoia să-l întâlnesc. Pe mama mea aș lăsa-o să se căsătorească, e liberă, a treia e cu noroc”, a mărturisit Francesco, într-o emisiune TV

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies