Cine este vinovat pentru moartea frățiorilor din Iași. El a adus în casa micuților pastilele otrăvitoare

Cazul frățiorilor din Iași, care au murit după ce au inhalat o substanță pentru rozătoare, continuă să surprindă. La o săptămână de la tragedie, mama celor doi copilași a spus că cel care a adus otrava în casă a fost chiar unchiul micuților.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Ce otravă i-a omorât pe micuții din Iași
Frățiorii din Iași, morți după ce au inhalat o substanță otrăvitoare


In articol:

Cei doi frățiori, de un an și jumătate, respectiv de trei anișori, din Iași, nu au murit după ce au mâncat struguri, așa cum s-a bănuit inițial, ci au inhalat otravă pentru șoareci. Substanța periculoasă, care nu se găsește în magazine, a fost adusă în casă chiar de unchiul copiilor.

Din ce cauză au murit frățiorii

În urma autopsiei, medicii legiști au constatat că cei mici au murit după ce au fost otrăviți cu o substanță otrăvitoare foarte puternică.

Mama celor mici a mărturisit că a pus în camera copiilor pastile pentru șobolani. Pe timpul nopții, vaporii s-au ridicat din substanță, iar cei mici au inhalat-o neputând astfel să facă nimic. În cursul zilei următoare s-au simțit rău, iar în doar câteva ore au decedat.

Citeste si: Pe ce sparge Cabral banii! Peste 15.000 de euro s-au dus în câteva săptămâni pentru un moft pe care multe vedete nu-l au

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Maria Ilioiu a rămas mutilată, în urma unui tratament cosmetic. Imagini șocante cu fosta ispită FOTO

Citeste si: VIDEO INCENDIAR | Andra Volos și Bogdan Mocanu, aniversare cu petale de trandafir , la lumina lumării

Pastilele otrăvitoare au fost aduse de unchiul copiilor

Mama celor doi copii a dezvăluit că pastilele otrăvitoare pe care le-a primit de la o rudă. Unchiul celor doi frați ar fi fost cel care i le-a dat.

Bărbatul lucrează într-un siloz, iar acolo s-au folosit astfel de pastile împotriva rozătoarelor, fiind totul cu autorizație pentru că este vorba despre un spațiu mare, informează Spynews.ro. Pericolul de a inhala vaporii nu există în acel loc, însă nu așa se întâmplă pentru spațiile mici.

Unchiul micuților voia să facă bine familiei, însă fapta bună a avut un deznodâmânt regretabil.

Ce otravă i-a omorât pe micuții din Iași

Se pare că pesticidul foarte toxic pe care micuții din Iași l-au inhalat este fosfura de aluminiu, iar intoxicația a avut loc pe cale respiratorie. Fosfura de aluminiu eliberează gazul de fosfură în momentul în care intră în contact fie cu umiditatea atmosferică, fie cu acid clorhidric în stomac. De asemenea fosfina, prin inhalare, blochează căile respiratorii prin eliminarea apei din celule, potrivit Ziarul de Iași. 

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Cresc pensiile de la 1 septembrie. Câţi pensionari vor primi mai mulți bani din această lună

VIDEO INCENDIAR | Andra Volos și Bogdan Mocanu, aniversare cu petale de trandafir , la lumina lumării

Cum pot fi descalificați concurenții de la Puterea Dragostei și care sunt regulile pe care trebuie să le respecte aceștia

Cătălin de la Insula s-a căsătorit cu ispita care i-a pus capac! Nunta mult așteptată dintre concurent și ispită a avut, în sfârșit, loc!

Descindere surpriză a polițiștilor! Au fost prinși interlopii implicați în măcelul din Chiajna, a cărui victimă a fost și Călin, fratele Alinei Pană!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies