Cine o enerva cel mai tare pe Manuela de la Puterea Dragostei, înainte de bătaia cu Roxana? ”Deranjez pe alții” VIDEO EXCLUSIV

Manuela de la Puterea Dragostei a răspuns la întrebarea cine o enervează cel mai tare din casa Puterea Dragostei. Se întâmpla înainte de bătaia cu Roxana.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu pentru WOWbiz.ro, Manuela Oprișiu vorbea despre persoana care o enervează cel mai tare din casa Puterea Dragostei. Era însă cu ceva timp înainte de scandalul uriaș dintre aceasta și Roxana, care s-a lăsat cu o bătaie în toată regula.

fara descriere

”Nu știu ce să zic, eu când mă enervez, o fac pe moment, pe o  situație, pe o anumită persoană. Dacă mă întrebai acum câteva săptămâni, probabil că ziceam Ricardo, clar. Astăzi, nu cred că există o persoană anume pe care nu aș vrea să nu o mai întâlnesc de mâine în casă. Nu mă deranjează nimeni. Eu deranjez pe alții”, a mărturisit Manuela de la Puterea Dragostei, în excluvitate pentru WOWbiz.ro.

Se întâmpla cu câteva săptămâni înainte de scandalul dintre Manuela și Roxana de la Puterea Dragostei.

Citeste si: ȘOCANT! Mariana de la Puterea dragostei a recunoscut tot! ”Tata a murit când aveam 16 ani, dar nu am vrut să mă duc la înmormântarea lui”

Citeste si: Legătura neștiută între Deea de la Puterea Dragostei și Andy de la Survivor: ”Era vânat de fetele de liceu” Dezvăluiri despre tânărul plin de mușchi EXCLUSIV

Scene de groază la Puterea Dragostei: Manuela și Roxana s-au luat la bătaie

Casa Puterea Dragostei a fost din nou zguduită de scandaluri după ce Manuela și Roxana s-au luat la ceartă. Roxana a jignit-o pe Manuela, moment în care ea s-a ridicat și s-a răstit la ea. Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. 

Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor. Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana.

În tot acest timp, Roxana și Manuela țipau una la alta, în ciuda prezenței staff-ului care încerca din răsputeri să le potolească.

Se pare că cearta lor a pornit de la o discuție pe care o începuse Jador, referitor la faptul că niciunul dintre ei nu erau cunoscuți pe rețelele de socializare până să ajungă în casa Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate