Cine o enerva cel mai tare pe Manuela de la Puterea Dragostei, înainte de bătaia cu Roxana? ”Deranjez pe alții” VIDEO EXCLUSIV

Vedete

Cine o enerva cel mai tare pe Manuela de la Puterea Dragostei, înainte de bătaia cu Roxana? ”Deranjez pe alții” VIDEO EXCLUSIV

Manuela de la Puterea Dragostei a răspuns la întrebarea cine o enervează cel mai tare din casa Puterea Dragostei. Se întâmpla înainte de bătaia cu Roxana.

În urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu pentru WOWbiz.ro, Manuela Oprișiu vorbea despre persoana care o enervează cel mai tare din casa Puterea Dragostei. Era însă cu ceva timp înainte de scandalul uriaș dintre aceasta și Roxana, care s-a lăsat cu o bătaie în toată regula.

”Nu știu ce să zic, eu când mă enervez, o fac pe moment, pe o  situație, pe o anumită persoană. Dacă mă întrebai acum câteva săptămâni, probabil că ziceam Ricardo, clar.

Astăzi, nu cred că există o persoană anume pe care nu aș vrea să nu o mai întâlnesc de mâine în casă. Nu mă deranjează nimeni. Eu deranjez pe alții”, a mărturisit Manuela de la Puterea Dragostei, în excluvitate pentru WOWbiz.ro.

Se întâmpla cu câteva săptămâni înainte de scandalul dintre Manuela și Roxana de la Puterea Dragostei.

Citeste si: ȘOCANT! Mariana de la Puterea dragostei a recunoscut tot! ”Tata a murit când aveam 16 ani, dar nu am vrut să mă duc la înmormântarea lui”

Citeste si: Legătura neștiută între Deea de la Puterea Dragostei și Andy de la Survivor: ”Era vânat de fetele de liceu” Dezvăluiri despre tânărul plin de mușchi EXCLUSIV

Scene de groază la Puterea Dragostei: Manuela și Roxana s-au luat la bătaie

Casa Puterea Dragostei a fost din nou zguduită de scandaluri după ce Manuela și Roxana s-au luat la ceartă. Roxana a jignit-o pe Manuela, moment în care ea s-a ridicat și s-a răstit la ea.

Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. 

Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor. Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana.

În tot acest timp, Roxana și Manuela țipau una la alta, în ciuda prezenței staff-ului care încerca din răsputeri să le potolească.

Se pare că cearta lor a pornit de la o discuție pe care o începuse Jador, referitor la faptul că niciunul dintre ei nu erau cunoscuți pe rețelele de socializare până să ajungă în casa Puterea Dragostei.