Cine o enerva cel mai tare pe Manuela de la Puterea Dragostei, înainte de bătaia cu Roxana? ”Deranjez pe alții” VIDEO EXCLUSIV

Manuela de la Puterea Dragostei a răspuns la întrebarea cine o enervează cel mai tare din casa Puterea Dragostei. Se întâmpla înainte de bătaia cu Roxana.

Autor: C.L.

In articol:

În urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu pentru WOWbiz.ro, Manuela Oprișiu vorbea despre persoana care o enervează cel mai tare din casa Puterea Dragostei. Era însă cu ceva timp înainte de scandalul uriaș dintre aceasta și Roxana, care s-a lăsat cu o bătaie în toată regula.

”Nu știu ce să zic, eu când mă enervez, o fac pe moment, pe o  situație, pe o anumită persoană. Dacă mă întrebai acum câteva săptămâni, probabil că ziceam Ricardo, clar. Astăzi, nu cred că există o persoană anume pe care nu aș vrea să nu o mai întâlnesc de mâine în casă. Nu mă deranjează nimeni. Eu deranjez pe alții”, a mărturisit Manuela de la Puterea Dragostei, în excluvitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Se întâmpla cu câteva săptămâni înainte de scandalul dintre Manuela și Roxana de la Puterea Dragostei.

Citeste si: ȘOCANT! Mariana de la Puterea dragostei a recunoscut tot! ”Tata a murit când aveam 16 ani, dar nu am vrut să mă duc la înmormântarea lui”

Citeste si: Legătura neștiută între Deea de la Puterea Dragostei și Andy de la Survivor: ”Era vânat de fetele de liceu” Dezvăluiri despre tânărul plin de mușchi EXCLUSIV

Scene de groază la Puterea Dragostei: Manuela și Roxana s-au luat la bătaie

Casa Puterea Dragostei a fost din nou zguduită de scandaluri după ce Manuela și Roxana s-au luat la ceartă.

Roxana a jignit-o pe Manuela, moment în care ea s-a ridicat și s-a răstit la ea. Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. 

Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor. Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana.

În tot acest timp, Roxana și Manuela țipau una la alta, în ciuda prezenței staff-ului care încerca din răsputeri să le potolească.

Se pare că cearta lor a pornit de la o discuție pe care o începuse Jador, referitor la faptul că niciunul dintre ei nu erau cunoscuți pe rețelele de socializare până să ajungă în casa Puterea Dragostei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini BOMBĂ cu Roxana Prințesa Ardealului însărcinată în 34 de săptămâni! ”Vine pe lume minunea mea, Dominic Rusian!” FOTO

ȘOCANT! Mariana de la Puterea dragostei a recunoscut tot! ”Tata a murit când aveam 16 ani, dar nu am vrut să mă duc la înmormântarea lui”

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies