Cine pune flori la mormântul Ilenei Ciuculete după moartea lui Cornel Galeș

Mormântul Ilenei Ciuculete are mereu flori pe el. Imediat după moartea cântăreței de muzică populară, Cornel Galeș avea grijă ca acestea să nu lipsească de lângă cruce.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Ileana Ciuculete a murit
Ileana Ciuculete a murit în urma cu trei ani, la 64 de ani


In articol:

Ileana Ciuculete a murit în martie 2017, din cauza unei boli nemiloase. Artista avea 64 de ani, deși și-a ținut ascunsă adevărata ei vârstă, dându-se mai tânără cu 6 ani.

Imediat după moartea Ilenei Ciuculete, soțul acesteia a spus că nu vor lipsi niciodată florile de pe mormântul celei cărei îi spunea ”Zânica”. Și timp de câteva săptămâni, chiar așa a fost, Cornel Galeș ducându-se periodic să aprindă o lumânare și să pună flori proaspete la mormântul celei care-i fusese soție. Apoi, a plătit o femeie să facă acest lucru.

mormant Ileana Ciuculete si Cornel gales
Cornel Gales a fost ingropat anul trecut langa Ileana Ciuculete

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Fanii artistei au spus însă de câteva ori că la mormântul Ilenei Ciuculete rămâneau de multe ori florile uscate. Se întâmpla acest lucru în perioada în care Cornel Galeș plecase din țară. Apoi, în 1 decembrie 2019, bărbatul a murit într-un accident rutier în Spania. Cornel Galeș a fost adus în țară și îngropat lângă ”Zânica” lui.

Prietenii i-au făcut parastase lui Cornel Galeș 

După moartea lui Cornel Galeș lumea se aștepta ca mormântul celor doi să fie abandonat. Asta pentru că bărbatul nu avea rude apropiate, după ce se certase cu fiica lui, iar familia Ilenei Ciuculete nu stă în București. Și totuși, fanii și prietenii nu au uitat-o pe artista care i-a încântat cu melodiile sale.

mormant Ileana Ciuculete
Mormantul Ilenei Ciuculete si al lui Cornel gales are mereu flori

La fiecare slujbă de pomenire a lui Cornel Galeș, prietenii care au făcut parastase, au umplut cu flori mormântul atât ăn memoria acestuia ci și pentru artistă. De altfel, fanii au adus și câteva ghivece cu flori, iar cei care au iubit-o pe Ileana Ciuculete vin mereu și aduc flori la mormântul din cimitirul de la marginea Bucureștiului.

Pe pagina de pe facebook create în memoria artistei, aceștia pun mereu poze cu mormântul acesteia, ca semn de prețuire. Nu doar flori aduc fanii Ilenei Ciuculete la mormântul acesteia din ciminitirul Străulești, ci și iconițe pe care le sfințesc înainte.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Împăcare incredibilă în memoria lui Cornel Galeș! Nașa și fosta iubită au îngropat securea războiului

Ultima femeie din viața lui Cornel Galeș, schimbare spectaculoasă de look! Viviana, care a fost logodită cu Galeș, și-a făcut șuvițe afro! FOTO

Marele secret al Deliei: ce a încercat sora ei mai mică, Oana să facă atunci când avea doar 21 de ani. Ce job neașteptat are aceasta acum

Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare la care nimeni nu se aștepta! A scos o piesă de top cu un manelist celebru! Despre cine este vorba

Ce spunea Costin Mărculescu la înmormântarea lui Cornel Galeș! Șocant cum și-a descris chiar el momentul morții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies