Cine ridică noua vilă a Denisei Manelista din Ștefănești? ”Am investit până acum 30000 de euro, vom mai cheltui încă pe atât!” FOTO EXCLUSIV

În satul natal al Denisei Răducu, sora regretatei artiste și soțul ei au început ridicarea unei vile superbe pe locul moștenit de la solista decedată în 2017.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Calin Perian

În satul natal al Denisei Răducu, sora regretatei artiste și soțul ei au început ridicarea unei vile superbe pe locul moștenit de la solista decedată în 2017. Deși au trecut mai bine de doi ani de la dispariția cântăreței, Adelina are în continuare grijă de memoria Denisei. Rămasă mai mult în stadiul de proiect, vila în care ar fi trebuit să se mute Denisa Răducu este astăzi ridicată de sora artistei, Adelina, și de soțul ei, Florian.

Citeste si: Drama cântăreței Maria Cârneci. Prin ce momente grele a trecut și cum are puterea de a continua

Citeste si: Imagini FABULOASE cu noua vilă a Denisei Răducu din Ștefănești! Sora artistei a ridicat casa în care visa să se mute regretata solistă FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Chiar dacă sunt stabiliți în Spania, aceștia s-au îngrijit personal de lucrările la casă, care acum are două etaje, acoperiș și un gard impunător. De altfel, vecinii Denisei au numai vorbe bune la adresa surorii regretatei soliste. ”Adelina și cu soțul ei se ocupă de tot, țin foarte mult să cinstească și în acest mod amintirea Denisei. Casa asta e lipită de casa bătrânească a bunicii Denisei din partea mamei. Sunt niște oameni deosebiți și sper să se mute aici când totul va fi gata. O să fie o casă tare frumoasă, i-ar fi plăcut Denisei”, ne-au declarat vecinii familiei Denisei Răducu din satul Ștefănești (județul Vâlcea).   

”Până acum am investit cel puțin 30000 de euro, dar până la final cred că vom mai investi alți cel puțin 30000 de euro. Nu contează, ce facem, facem cu drag și în memoria Denisei. În casă vom locui atunci când vom veni din Spania în vizită, în vacanțe, poate o păstrăm și pentru copii, atunci când vor crește și ei...În fine, important este că vom avea grijă mereu de memoria celei care a fost Denisa Răducu, o cântăreață atât de iubită”, ne-a declarat în exclusivitate Florian, soțul Adelinei. 

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Singurele imagini cu Ana, bunica Denisei Manelista! O plângea fără încetare pe artistă / Video exclusiv WOWbiz.ro

S-a aflat motivul pentru care Cordunenii l-au făcut praf pe Abi Talent în conflictul cu Alex Velea!

Horoscop: Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Se vor distra mereu împreună

Blestemul din familia Denisei Manelista lovește din nou! A murit… ”S-a dus după Denisa, o iubea prea mult” EXCLUSIV

Incendiul de la mormânt, semn de la Denisa? Un celebru numerolog vorbește despre blestemul din familia cântăreței

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies