Cine s-a putut speria de ea de Halloween?! Bulgaroaica lui Costi Ionita a incins imaginatia tuturor barbatilor! Foto HOT!

Andreea Teodorova, bulgaroaica lui Costi Ionita, a vrut sa sperie barbatii de Halloween, dar nu prea i-a iesit, ea reusind doar... sa le suceasca mintile! Cu o masca sexy si o tinuta extrem de provocatoare, Teodorova a incins imaginatia oricui.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAndreea Teodorova a vrut sa sperie barbatii cu aceasta tinuta de Halloween!Atunci cand o femeie sexy, imbracata corespunzator, poarta o masca venetiana, e clar ca atmosfera se incinge! Asa a procedat si Andreea Teodorova, cunoscuta drept kalooga_36441" bulgaroaica lui Costi Ionita".
fara descriereAsa si-a inceput vara "bulgaroaica lui Costi Ionita"!Chiar daca era Halloween si scopul mastii era sa sperie audienta, Andreea a demonstrat inca o data ca e mult prea sexoasa pentru a face altceva decat sa puna pe jar imaginatia masculina!
Bustul impresionant si decolteul generos au fost elementele care au sporit tensiunea. Poza vine dupa un alt pictorial hot realizat la inceputul verii la o piscina.

Andreea si Costi Ionita au colaborat in domeniul muzical in mai multe randuri.
fara descriereAndreea Teodorova si Costi Ionita

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate