Cine sunt Art of Robots, finaliştii de la Românii au Talent 2021, sezonul 11. Alexandra Dinu: „Ard de emoţie să îi văd în finală!”

Cine sunt Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021. Smiley a apăsat butonul auriu pentru concurenţii din Kârgâzstan.

 Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021
Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine sunt Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021.

Concurenţii au primit al optulea Golden Buzz din sezonul 11. Smiley a fost desemnat să apese pe butonul auriu în locul lui Andi Moisescu, care se afla în izolare. 

În a doua semifinală live de la Românii au Talent 2021 vor performa următorii concurenţi: Dean Bowman, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Maria Rădeanu, Magitot, Simion R Ştefan, Cosmin Adrian şi Louise, Elena Gatcin, Raisa Chiribuţă. Art of Robots, Ruslana Krutas, Remi Martin şi Filip Cioc. 

Cine sunt Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021

Art of Robots este un grup format din patru tineri veniţi din Kârgâzstan. Concurenţii au venit cu un dans robotic la preselecţiile de la Românii au Talent 2021, iar asta le-a adus un tichet în semifinală, după ce au primit Golden Buzz din partea lui Smiley, juratul care i-a ţinut locul lui Andi Moisescu cât timp a stat în izolare.

"Suntem emoţionaţi pentru că suntem un grup nou format şi aici este prima oară când vom dansa împreună, pe o scenă atât de mare. Deci, suntem foarte emoţionaţi, dar avem speranţa că vom da tot ce e mai bun şi îi vom impresiona pe juraţi. Numele meu este Nursultan, iar ei sunt: Renat, Rakhman şi Salavat. Venim din Kârgâzstan, iar împreună suntem Art Of Robots", au spus concurenţii la preselecţii.

Citeste si: Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de concurenţi care vor participa în galele live din sezonul 11

 Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021
Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Deşi au avut un dans extrem de bun, concurenţii au meserii total diferite în viaţa de zi cu zi. La finalul actului artistic de pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11, juraţii s-au ridicat în picioare ca să îi aplaude pe cei patru dansatori.

"Noi suntem dansatori. Dansăm mai tot timpul. Nu ne considerăm dansatori profesionişti. Suntem oameni normali. El e fotograf şi videograf, El e vlogger, are un milion de urmăritori pe TikTok, uneori face şi reclame. El e pictor, eu sunt magician. Nu prea am câştigat bani în timpul pandemiei, dar a fost un timp bun să ne îmbunătăţim abilităţile, la mine pentru magie, la el pentru pictură", a mai spus reprezentantul grupului Art of Robots.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 concurenţi care au primit Golden Buzz în sezonul 11

 Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021
Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Smiley a apăsat Golden Buzz în locul lui Andi Moisescu

Tinerii de la Art of Robots au primit buton auriu pentru dansul robotic pe care l-au executat în preselecţiile de la Românii au Talent 2021.

"Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred la ce am asistat. Sunteţi un grup fenomen, eu nu am mai văzut aşa ceva până acum şi sunt onorată şi bucuroasă că ne-aţi călcat pragul. Mă simt norocoasă să fiu aici în primul rând şi să văd un astfel de spectacol. Mă înclin. Foarte frumos!", a spus Andra.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 concurenţi din cei peste 300, care au participat la preselecţii

"Este cel mai bun număr pe care eu l-am văzut aici. M-au încercat tot felul de emoţii, îmi venea să plâng şi să râd în acelaşi timp. Atât de fericită eram şi de uimită de ceea ce am văzut. O grămadă de sentimente m-au încercat. Sunteţi extrem de talentaţi. Geniali, uluitor numărul vostru", a spus şi Alexandra Dinu.

 Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021
Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Simley a apăsat Golden Buzz în locul lui Andi Moisescu, deoarece Andi se afla în izolare, fiind infectat cu noul coronavirus, iar Smiley îi ţinea locul pe scaunul de jurat în perioada preselecţiilor.

"Ei sunt singurii care ştiu exact ce s-a întâmplat pentru că eu pot să confirm că de aici de la mine din faţa ecranului e aceeaşi năucire. Nici eu nu îmi dau seama ce s-a întâmplat", a spus Andi Moisescu.

Citeste si: Cine este Filip Cioc, finalistul de la Românii au Talent 2021. Concurentul: „În sufletul meu este o explozie cu particule roz de fericire!”

"Băieţi sunteţi fantastici. Eu nu am văzut în viaţa mea un asemea performance la nivelul ăsta de figuri de dans, de punere în scenă, exactitatea mişcărilor. Nu mai am ce să mai zic, sunt şocat. Voi aveţi emoţii la verdictul ăsta după ceea ce aţi făcut pe scenă?", a întrebat Smiley.

- "Da, desigur, sperăm că v-am impresionat", au răspuns concurenţii.

-"Aveţi tot respectul şi aprecierea mea şi un DA din partea mea. Eu sunt invitat aici, de obicei sunt în spate cu Pavel. Unul dintre colegii noştri din juriu lipseşte motivat, dar el vede tot, vă vede prin internet...", continua Smiley.

-"Loveşti sau nu loveşti, ce facem, hai mă, hai mă, loveşte-l!", insista Andi Moisescu, în timp ce Smiley tot vorbea.

"Şi mi-a transmis pentru că este un mare fan al genului acesta de dans şi că verdictul lui este...", moment în care, Smiley a apăsat butonul auriu.

 Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021
Art of Robots, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Smiley: "Ei nu sunt conştienţi de valoarea lor"

Tinerii de la Art of Robots au rămas şocaţi şi nu le-a venit să creadă că au primit Golden Buzz şi că au avut şansa de a performa în semifinala concursului de talente.

"Sunt de senzaţie şi ceea ce e cel mai uluitor este că ei nu realizează cât de buni sunt. I-am văzut când au primit Golden Buzz-ul că nu le venea să creadă", a mai spus Smiley.

Art of Robots nu se aşteptau să fie apreciaţi atât de tare şi nici nu erau conştienţi de nivelul la care au ajuns.

"Nu ne aşteptam să primim butonul auriu, nu credeam că suntem aşa buni, dar cum au spus, cred că i-am impresionat şi suntem foarte fericiţi. Noi suntem abia formaţi şi nu credeam că vom fi la acest nivel. Am muncit mult, am sacrificat mult ore în şir, ore în care am exersat, departe de familii. Am avut destule necazuri prin familii din cauza dansului. În perioada pandemiei nu am câştigat bani, pentru că eram pasionaţi doar de dans. În această seară, am demonstrat familiilor noastre şi celor care nu au avut încredere în noi. Credem că am demonstrat că putem fi un exemplu şi că dansul te poate duce la un alt nivel", au spus dansatorii după ce au primit Golden Buzz.

Românii au Talent 2021
Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt finaliştii aleşi în prima semifinală Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. ZECE dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

În prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 au performat următorii concurenţi: Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Sara Şmighelschi, Acro Mystic Duo, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Narcisa Ungureanu, Ana Maria Mărgean, Daria Batschi Beleca, GIM şi Rareş Trufea.

Însă, doar CINCI dintre aceştia au câştigat un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Cei CINCI FINALIŞTI votaţi în prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 sunt: Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, Ana Maria Mărgean, GIM şi Rareş Trufea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 CONCURENŢI care au primit Golden Buzz în sezonul 11 FOTO

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de CONCURENŢI care vor participa în galele live din sezonul 11 FOTO

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 CONCURENŢI din cei peste 300, care au participat la preselecţii FOTO

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Potop peste România! Ciclonul a lovit crunt ţara noastră. Alertă meteo ANM

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Europa e în fața unui dezastru fără istoric. Realitatea ascunsă de frică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies