Cine sunt Bianca Adam și Mihaela Adam de la America Express 2022. Concurentele sunt pregătite de aventură: „E important să nu uităm să ne distrăm!”

America Express 2022. Află cine sunt Bianca Adam și mama ei de la America Express 2022.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Noul America Express 2022 va fi prezentat de frumoasa Irina Fodor, care va fi alături de concurenți în fiecare ediție și joc al competiției, oferindu-le indicații și imunitatea care le aduce beneficiile mult dorite.

Concurenții vor cunoaște secretele celor trei țări din America și se vor bucura de provocarea vieții lor.

Cine sunt Bianca Adam și mama ei de la America Express 2022

Bianca Adam, pe numele cunoscut de toată lumea Tequila, este o tânără în vârsta de 24 de ani și este printre primii vloggeri pe YouTube-ul românesc. La începuturi, Bie crea conținut de divertisment pentru adolescenți și făcea tot felul de provocări care i se dădeau de către abonații săi. În prezent, contul său de YouTube întregistrează peste 1.700.000 abonați.

"Tequila" este o tânără transparentă, care spune lucrurilor pe față, care nu se ascunde și nu pretinde a fi ce nu e, lucruri pe care le promovează peste tot pe rețelele ei de socializare.

Bianca Adam și mama ei America Express 2022

Bianca Adam și mama ei America Express 2022

[Sursa foto: https://www.instagram.com/bieadam/]

Este de 9 ani în industria vloggului și este încă foarte admirată de multe persoane. A recunoscut într-un interviu că impulsul de a face YouTube a venit din afară, inspirându-se de la străini.

“Primul video…atunci când l-am publicat nu m-am mişcat toată ziua de la laptop… trebuia să urmăresc fiecare părere şi comentariu care apărea. Nu îmi venea să cred cât de entuziasmați erau toţi de videoul meu. Eram surprinsă de viteza cu care strângeam subscriberi! Am fost foarte mândră” a spus Bianca Adam într-un interviu.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Citeste si: Cine sunt Jean Gavril și Dinu Gavril de la America Express 2022. Cei doi frați visează la finală: „Îmi doresc să ajungem până la sfârșitul cursei!”

Creatoarea de conținut participă acum alături de părintele ei, Mihaela Adam, la America Express 2022. Mama Biancăi este la fel de ambițioasă și "la curent cu trendurile", fiind alături de fiica ei în toate momentele de cotitură, dar și "nebuniile" prin care tânăra a trecut.

Bianca Adam și mama ei America Express 2022

Bianca Adam și mama ei America Express 2022

[Sursa foto: https://www.instagram.com/bieadam/]


“Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm“, a declarat celebra vloggeriță.

Asia Express devine America Express

Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva zile. Astfel, vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

Citeste si: Cine sunt Ovidiu Bută și Joaquin Bonilla, concurenții de la America Express 2022. „Această experiență este un game changer!”

Regulile competiției au rămas aceleași (echipele primesc câte un dolar pe zi, iar de cazare, transport și hrană trebuie să facă rost singuri). O carte importantă a jocului în sezonul acesta o reprezintă Joker-ul, care va aduce avantaje considerabile în clasamentul final al competiției.

Concursul va primi 9 echipe, compuse din câte două vedete. Concurenții sezonului 5 American Express sunt Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Puya și Melinda, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bruja și Pufeh, Bianca Adam și mama ei.Surse: a1.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea de la America Express 2022. Cei doi comedianți sunt gata de aventură

Larisa Iordache și Diana Bulimar sunt concurente în sezonul cinci America Express 2022. „Această experiență ne va solicita la maxim!”

Pensionarii își vor plăti contribuțiile la sănătate. Despre ce categorie este vorba și cât vor avea de achitat

Persoane cu intenții rele intră fulgerător în viața Leilor, Vărsătorilor și a altor 3 zodii. Scorpionii își vor da seama că o persoană este doar pe interes

Șoc total în Ucraina! Și-a dat DEMISIA: Mă retrag din funcție

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Patrick Moratoglou, antrenorul Simonei Halep, scene incredibile: „Am lovit-o”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies