Cine sunt câștigătorii Asia Express 2021. Deznodământ incredibil la Asia Express, sezonul 4

Ce echipă a câștigat Asia Express 2021?

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Sezonul patru al emisiunii Asia Express a avut premiera la începutul lunii septembrie. Deși nu au trecut decât câteva săptămâni de la difuzarea primului episod la televizor, multe voci susțin că au aflat cine sunt câștigătorii ediției de anul acesta.

Cine sunt câștigătorii Asia Express 2021

Nouă perechi de concurenții au acceptat provocarea Asia Express și au trecut prin aventura vieții lor încercând să ducă la bun sfârșit probele date de prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor. Deși competiția se difuzează la televizor de câteva săptămâni, surse Cancan.ro au dezvăluit ce echipă a câștigat sezonul patru.

Citeste si: Asia Express 2021. Cine e Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express, sezonul 4

Cine sunt câștigătorii Asia Express 2021

Potrivit acestora, unii dintre cei mai apreciați concurenții ai publicului au ajuns primii la linia de sosire și au plecat acasă cu marele premiu. În competiția intitulată „Drumul Împăraților” s-au confruntat Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu și Lorelei și Zarug.

Citeste si: Când se difuzează Asia Express 2021. Care este programul tv al reality show-ului

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Deși concurenții au făcut eforturi uriașe pentru a câștiga Asia Express 2021, o singură echipă a reușit performanța de a se întoarce acasă cu premiul de zeci de mii de euro.

Conform sursei citate, cei mai buni concurenți și cei care au învins la final au fost Mihai Petre și soția lui, Elvira.

Cine sunt câștigătorii Asia Express 2021

Cine sunt primi concurenți eliminați de la Asia Express

În privința primelor echipe eliminate din sezonul patru Asia Express 202 1, sursa citată precizează că Alexandra Ungureanu și mama ei, dar și Connect-R și Shift nu au reușit să facă față competiției.

Citeste si: Cine este Estera Buble, sora Lidiei Buble. Cele două formează una din cele nouă echipe de la Asia Express 2021

Se pare că Anca Ungureanu a avut mai multe dificultăți în a duce probleme la bun sfârșit, din cauza vârstei înaintate de 68 de ani.  De asemenea, Connect-R a întâmpinat probleme serioase de sănătate care l-au împiedicat să facă performanță în competiție.

Cât valorează premiul Asia Express

Anul acesta, concurenţii Asia Express au pășit pe „Drumul Împăraţilor” în ţări precum Turcia, Georgia, Iordania și Israel și trebuie să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport, şi să ajungă primii la destinaţie.

Cele nouă cupluri de vedete care se luptă în competiția Asia Expres au șansa de a se întoarce acasă cu un premiu fabulous. Câștigătorii celui de-al patrulea sezon își vor adjudeca marele premiu în valoare de 30.000 de euro, pe lângă o experienţă de neuitat.

 

SURSE: Cancan.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies