Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite. Chef Sorin Bontea este juratul cu cele mai multe victorii în palmares

Doar bucătari senzaționali au reușit să câștige trofeul Chefi la cuțite și premiul în valoare de 30.000 de euro!

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite
Jurații Chefi la cuțite
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Emisiunea

Chefi la cuțite de la Antena 1 a ajuns la al 9-lea sezon și continuă să țină cu sufletul la gură milioane de telespectatori. Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea promit o confruntare de zile mari și fac tot ce le stă în putință pentru a-și adăuga încă o victorie în palmares.

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite

În ce privește numărul sezoanelor câștigate, unul dintre cei trei jurați este campionul en-titre al competiției. Potrivit statisticilor, chef Sorin Bontea a reușit să câștige de două ori mai multe sezoane decât colegii săi de platou.

Citeste si: Ionuț Belei, câștigătorului sezonului 8 Chefi la Cuțite, se căsătorește! Cum arată Sabina, viitoarea lui soție

După 8 sezoane Chefi la cuțite, patru concurenți din echipa lui Sorin Bontea au reușit să câștige titlul de cel mai bun bucătar și premiul în valoare de 30.000

de euro. În schimb, jurații Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au câte două victorii în palmares. Presiunea este mare pe umerii acestora, după ce ultimul sezon Chefi la cuțite a fost câștigat de Ionuț Belei, un concurent din echipa lui Sorin Bontea.

Câștigător Chefi la cutite sezonul 1

Primul sezon Chefi la cuțite a debutat pe data de 7 martie 2016 și s-a încheiat pe 7 iunie 2016.

Bătălia finală s-a dat atunci între Cristi Șerb, Cătălina Amarghioalei și Mircea Farcaș. Câștigătorul a fost cel dintâi numit, Cristi Șerb, care a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Citeste si: Cine este Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite 2021. Concurentul este cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite
Cristi Șerb, bucătar

Câștigător Chefi la cutite sezonul 2

Cel de-al doilea sezon al show-ului culinar Chefi la cuțite a început la data de 5 septembrie 2016 și s-a încheiat pe 15 noiembrie 2016. Bătălia finală a farfuriilor impecabile s-a dat între Alex Bălan, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, și Cristian Voicu, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, învingător fiind cel din echipa lui chef Dumitrescu. Cristian Voicu a câștigat trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite
Cristian Voicu

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Câștigător Chefi la cutite sezonul 3

Al treilea sezon a început pe data de 13 februarie 2017 și s-a încheiat pe 2 mai 2017. Concurenții din finală au fost George Manole, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, Ioan Popa Giovanni, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, și Iulian Gianny Bănuță din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

Citeste si: Celebra rețetă de paste carbonara a lui chef Florin Dumitrescu

De data aceasta, victoria s-a produs în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Iulian Gianny Bănuță a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite
Gianny Bănuță

Câștigător Chefi la cutite sezonul 4

Sezonul patru din Chefi la cuțite a debutat pe data de 11 septembrie 2017 și s-a încheiat pe 28 noiembrie 2017. Finaliștii sezonului patru au fost Andrei Cristian Olteanu, din echipa condusa de chef Sorin Bontea, Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu. Norocosul câștigător din acest sezon fiind Andrei Cristian Olteanu. Concurentul din echipa lui chef Bontea a plecat acasă cu trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite
Andrei Olteanu

Câștigător Chefi la cutite sezonul 5

Sezonul cinci a fost câștigat de Bogdan Vandici din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu. Bătălia finală s-a dat între Bogdan Vandici, Cristina Pavel și Marlena Botezatu din echipa lui chef Sorin Bontea.

Citeste si: Cine este Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite 2021. Concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu vrea în Marea Finală. „Am venit să câștig!”

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite
Bogdan Vandici

Câștigător Chefi la cutite sezonul 6

Sezonul șase a început pe data de 29 octombrie 2018 și s-a încheiat pe 22 ianuarie 2019. Finaliști au fost Maria Burlacu și Andrei Balazs, din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu, Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui chef Sorin Bontea. Mihai Munteanu (Munti) a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite
Mihai Munteanu

Câștigător Chefi la cutite sezonul 7

În sezonul șapte, bătălia marii finale s-a dat între Alex Popa și Bobby Săvoiu, din echipa lui Sorin Bontea și Alex Comerzan, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Câștigătorul sezonului 7 a fost Alex Comerzan din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Citeste si: Dieta minune a lui Cătălin Scărlătescu cu ajutorul căreia a „topit” 50 de kilograme: „Pot să mă leg la șireturi fără probleme”

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite
Alex Comerzan

Câștigător Chefi la cutite sezonul 8

Finaliștii sezonului opt au fost Roxana Blenche din echipa lui chef Dumitrescu și Ionuț Belei cu Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea. Cuțitul de aur din echipa lui Sorin Bontea, Ionuț Belei, a plecat acasă cu titlul de „Cel mai bun bucătar din România” și premiul de 30.000 de euro.

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite
Ionuț Belei, bucătar

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Moşii de iarnă 2021. Tradiţii şi obiceiuri de Sâmbăta Morţilor

Criminalul de la Onești a fost detubat! Medicii spun că pot fi reluate procedurile judiciare

Alex Velea, despre acuzațiile primite în relația cu Antonia: ”Au vrut să ne distrugă”

Urmează o săptămână extraordinară pentru 6 zodii

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies