Cine sunt concurenții Puterea Dragostei sezonul 3? Andreea Mantea a făcut anunțul

Andreea Mantea a făcut anunțul privind concurenții de la Puterea dragostei sezonul 3.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Andreea Mantea a vorbit în emisiune despre faptul că Puterea dragostei sezonul 2 se apropie de final și că se pregătește sezonul 3.

Concurenți Puterea Dragostei sezonul 3. Într-o discuție în casa Puterea dragostei, Andreea Mantea a dat câteva informații despre sezonul 3, răspunzându-i astfel lui Livian care tot făcea calcule privind Finala Puterea dragostei sezonul 2.

”Concurenții pentru sezonul 3 sunt în standby. Eu pot să intru și mâine și să fac anunțul despre finală. Noi vrem să terminăm cu voi, să ne luăm ”la revedere” și să vină alții. Știți ce nu o să se schimbe (n.red. la Finala Puterea dragostei sezonul 2): doi câștigători rămân sigur, nu trebuie să formeze un cuplu!”, a spus Andreea Mantea în emisiune.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, decizie radicală după terminarea show-ului! Se întoarce la Jador după ultimele scandaluri în care manelistul a fost implicat?

A fost răspunsul pe care i l-a dat lui Livian, care tot număra cât va mai dura actualul sezon al show-ului, în speranța că cei 10 concurenți noi despre care tot auzise el vorbindu-se vor intra la Puterea Dragostei sezonul 2.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

”Nu se apropie finala (Puterea Dragostei sezonul 2), până în septembrie mai este”, a spus Livian, care a făcut imediat socoteala că abia de la 1 iulie se deschid granițele și că toți cei 10 concurenți ar putea intra în sezonul 2. Numai că, socotelile lui Livian au fost infirmate de Andreeea Mantea, care a precizat că până la finala Puterea Dragostei sezonul 2, niciun concurent nou nu va mai intra în casă.

Citeste si: Doi concurenți de la Puterea Dragostei s-au mutat în Italia? Pozele care îi dau de gol

Concurenți Puterea Dragostei sezonul 3. Întrebarea pe care și-o pun acum fanii emisiunii Puterea Dragostei este cine va rămâne la Puterea Dragostei sezonul 3. Pentru că ei sunt convinși că vor fi păstrați concurenți care nu au un cuplu și în sezonul 3, așa cum s-a întâmplat și după încheierea sezonului 1, când au rămas în competiție: Bianca, Mary, Bogdan Mocanu și Jador.

Concurenți Puterea dragostei sezonul 3. Ce a răspuns Livian fanilor săi

Concurenți Puterea Dragostei sezonul 3. Recent, într-un live, Livian le-a răspuns fanilor săi dacă va rămâne și la Puterea dragostei sezonul 3.  "NU, nu am să stau în sezonul 3!", le-a răspuns scurt Livian, spre dezmăgirea multora.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei a primit inelul de logodnă de la Philip! În ce familie celebră intră concurenta

Concurenți Puterea dragostei sezonul 3. Se întoarce Iancu Sterp în show?

Concurenți Puterea Dragostei sezonul 3. Iancu Sterp a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea dragostei, de unde a plecat cu iubita sa, Denisa. Numai că după ce a ajuns în finala Survivor România, Iancu Sterp s-a despărțit de Denisa, iar acum susține că nu are iubită. În aceste condiții, fanii l-au întrebat pe Iancu Sterp dacă va fi concurent la Puterea dragostei sezonul 3.

”Ești next level la Survivor, pleci de acolo cu alte bagaje emoționale! Sincer, m-a maturizat mult experiența aceasta și nu știu dacă aș mai putea participa la alt gen de emisiune de aici încolo. Oamenii cred că voi reveni la Puterea dragostei, dar nu, nu este în planul meu! A fost o etapă importantă din viața mea, însă de acum înainte, vreau să mă concentrez pe alte lucruri, voi continua cu muzica, voi avea grijă de afacerile familiei...Cam așa văd eu situația în acest moment”, a declarat Iancu Sterp , la WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă!”.

Citeste si: ”Îmi pare rău pentru cei pe care v-am dezamăgit”- Daiana de la Puterea Dragostei, regrete față de Gabriel și Ella

Concurenți Puterea Dragostei sezonul 3. Bianca și Bogdan Mocanu, câștigătorii Puterea dragostei sezonul 1

În vara lui 2019, în finala Puterea Dragostei sezonul 1, Bogdan Mocanu și Bianca au fost desemnați câștigătorii show-ului. Fiecare a primit câte 10.000 de euro.

Atât Bianca, cât și Bogdan Mocanu au rămas și în sezonul doi de la Puterea Dragostei. Dacă Bogdan Mocanu a ales să părăsească emisiunea după ce a format un cuplu cu Andra Volos, Bianca se află și acum în casa Puterea Dragostei, unde a avut o relație cu Livian, de care s-a despărțit de curând.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cât de mult s-a chinuit Rafaelo al Vulpiței să ajungă celebru! Viorel are dreptate! Dezvăluiri incredibile

Nelson Mondialu, noi declarații despre Bianca de la Puterea dragostei, iubita fiului său: "I-am luat casă să-i fac vecini cu voi"

Cutremur pe scena politică! Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda divorțează. Acuzații extrem de grave (SURSE)

Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

Elena și Emanuel, idila a început în Dominicană! Imagini nedifuzate de la petrecerea privată Survivor România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies