Cine sunt favoriții săptămânii Puterea Dragostei?

În ediția de duminică seara, Cristina Mihaela anunță concurenții favoriți de la Puterea Dragostei. Iată care sunt aceștia.

Autor: Andreea Burghelea

In articol:

În fiecare duminică, concurenții Puterea Dragostei află care sunt cei mai iubiți concurenți de către public. Cristina Mihaela anunță săptămână de săptămână o fată și un băiat favorit. 

Cine sunt concurenții favoriți ai săptămânii și ce anunț a făcut Cristina Mihaela 

Premiul săptămânal de 1500 de euro a fost dat aseară concurenților Alexandru și Andrada pentru cuplul favorit, astfel că ăn seara aceasta, concurentul favorit nu mai primește banii. 

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Concurentul favorit din casa băieților este Cristian, iar concurenta favorită este din nou Alexandra. 

Alexandra a protejat-o pe sora ei, Adriana, în timp ce Cristian l-a protejat pe George, însă surpriza serii a venit după. Spre eliminarea au fost propuși Cristian Marinescu și Andreea, însă niciunul dintre ei nu au plecat acasă ca urmare a deciziei staff-ului. Au luat această decizie în urma descalificării lui Paul și a lui Akebono. 

„Dragi concurenți, vă comunicăm următoarele: având în vedere că în această săptămână doi concurenți au fost descalificați părăsind astfel competiția, am decis ca în această seară niciunul dintre cei propuși spre eliminare să nu fie eliminat.

Sperăm că această decizie vă va face mai indulgenți unii cu ceilalți și vă va face să conviețuiți tolerându-vă reciproc”, a fost mesajul transmis de Cristina Mihaela.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată acum Jador, după ce a reușit să slăbească 15 kilograme! Artistul a ținut o dietă strictă

Cătălin Botezatu a comentat ținutele alese de Gina Pistol și Smiley în ziua nunții lor! A spus-o fără rețineri: „O caracterizează”

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies