Cine sunt finaliștii de la fermă. Au mai rămas doi băieți

Au mai rămas doar doi băieți care se confruntă pentru marele premiul pe care îl oferă ferma.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cei doi finaliști care se bat pentru premiul de 50.000 de euro, dar și pentru titlul „Fermierul anului”, sunt Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu.

Florin Pastramă a pierdut șansa de a ajunge în finașă, dar și Otniela Sandu și Cătălin Zmărăndescu, luptătorul K1.

„Sunt mândru de mine. Poate că nu sunt conştient în momentul de faţă de cât de multe am realizat şi că sunt în finală. Am primit atâtea cuvinte de laudă, sunt foarte fericit, bucuros şi mândru. Sunt atâţia oameni pe care nu credeam că îi voi cunoaşte vreodată şi că îmi vor fi aproape, că mă vor susţine şi că îmi vor spune atâtea lucruri frumoase, că s-au ataşat de mine şi că mă încurajează. Sunt oameni pe care îi vedeam doar la televizor, iar acum am onoarea să stau lângă ei şi să mă susţină în finală“, a declarat Marius Crăciun.

Citeste si: Marinică Nămol și-a dus soția la mall de ziua ei! Ce eforturi face manelistul pentru a da uitare scandalul cu mireasa XXX

Citeste si: Imagini fabuloase surprinse la mănăstirea Dervent, acolo unde este îngropat Aurelian Preda! ”Câteva clipe petrecute în Rai!”

Citeste si: Mesajul fiicei lui Aurelian Preda care face aluzie la Nicușor Iordan! Anamaria vorbește despre ”ziua căinței”

„Mă voi duela cu unul dintre oamenii care mi-au devenit prieteni, care mi-a dat lecţii de viaţă, cu care am discutat foarte mult. Chiar vorbeam că oricât de buni prieteni suntem, în luptă vom fi adversari şi vom da tot ce putem, iar după luptă vom fi din nou prieteni“, a spus sportivul despre finala cu Moroșanu.

De asemenea, nici Cătălin Moroșanu nu a trecut cu vederea: „Am o stare de uşurare, parcă plutesc, mi s-a luat o povară de pe suflet. Este extraordinar că am ajuns în finală şi nu mai contează absolut nimic din ce se întâmplă mai încolo. Pur şi simplu mă bucur. Pentru mine este o bucurie şi o onoare că am contribuit la ce înseamnă această fermă“.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate