Cine sunt membrii din Gașca Zurli, cei care le aduc copiilor zâmbetul pe buze

Cine sunt membrii din Gașca Zurli?

Cine sunt membrii din Gașca Zurli
Gașca Zurli[Sursa foto: Instagram]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă din România în rândul copiilor, dar și al părinților.

Imaginea găștii este fetița Zurli care este un personaj 100% românesc și se bucură de un succes extraordinar. Talentul și veselia ei o fac să fie iubită de micuți, dar și de părinți și bunici.

Cine sunt membrii din gașca Zurli

Gașca Zurli este formată din Fetița Zurli, Tanti Prezentatoarea, Vrăjimăturica, Zdrăngănel, Truli, Clopoțel, Băiețelul Zurli, Yuppi, Vrăjitoarea Tura Vura și cătelușii Tashu și Tasha.

Fetița Zurli

Fetița Zurli, pe numele real Veronica Caliman, este preferata copiilor din toată România. Simpatica blondină îmbrăcată colorat din cap până în picioare este mereu veselă, știe o mulțime de poezii și este mereu pusă pe șotii.

Citeste si: Cine e Fetita Zurli si cum o cheama, de fapt. Cum arata in realitate actrita

Veronica Caliman este născută la 1 octombrie 1988 în orasul Roman, judetul Neamt și a absolvit Facultatea de Arte, sectia Actorie, la Universitatea Hyperion din București.

Tanti Prezentatoarea

Tanti Prezentatoarea este sufletul Gașca Zurli și dă cele mai multe îmbrățisări. Pe numele real, Mirela Retegan, este cea care a pus bazele acestei trupe atât de iubită. A făcut radio, televiziune, a fost corespondent BBC, PRO Tv, Mediafax, a făcut emisiuni la Național Fm și la ItsyBitsy, iar astăzi este speaker, scrie cărți și este mama unei adolescente.

Vrăjimăturica

Vrăjimaturica este cea mai bună prietenă a Fetiței Zurli. Adoră ordinea și curațenia, și știe o mulțime de jocuri și cântecele pentru cei mici. Vrăjimaturica e plină de energie, cântă și dansează cât e ziua de lungă.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Numele ei este Andreea Stefania Ghita și este trainer în cadrul Credo-Centru de Resurse Educație și Dezvoltare. Împreuna cu Lucia Popescu și Raluca Campea predă cursuri de dezvoltare personală pentru copii și tineri de la 6 la 16 ani.

Zdrăngănel

Zdrăngănel este cel mai sportiv băiat din Gașca Zurli. Pentru el, orice zi fără mișcare e o zi pierdută. Îi place să facă mișcare prin dans sau prin sport, și este întotdeauna plin de energie și gata de joacă. El știe că sportul nu numai că poate să le schimbe viața în bine, dar poate fi și foarte amuzant.

Truli

Truli este cel mai inteligent personaj din Gașca Zurli. Pasiunea lui cea mai mare sunt călătorii, iar visul lui cel mare e să vadă lumea toată. Este înzestrat cu multă răbdare și îi place cel mai mult să îi învețe pe părinți și pe copii adevărata joacă. Îi plac mașinuțele și are o colecție impresionantă cu care crede că poate să facă turul lumii.

Clopoțel

Clopoțel este foarte simpatic, este pus mereu pe şotii și cea mai mare problemă a lui este micul-dejun pentru că nu se poate hotărî ce să mănânce. Este foarte ordonat și se îmbracă întotdeauna elegant. Îi place să-și provoace prietenii la jocul clopoțel, joc la care câștigă mereu, mai puțin când se joacă cu Tanti Prezentatoarea.

Cine sunt membrii din Gașca Zurli
Gașca Zurli[Sursa foto: Instagram]

Băiețelul Zurli

Băiețelul Zurli este un băiețel prietenos, isteț, descurcăreț, harnic și glumeț. Îi place să se joace și să meargă pe jos, la plimbare. Este foarte curajos și nu se teme de nimic, iar toată lumea îl îndrăgește.

Yuppi

Yuppi este foarte harnic, amuzant și creativ. El își ajută prietenii să construiască jucării și diferite obiecte din tot felul de materiale, dar mai ales din materiale reciclabile. Yuppi iubește la nebunie natura și este fascinat de lucrurile frumoase. Este inventiv, distractiv și reușește de fiecare dată să-și impresioneze prietenii cu ideile lui.

Vrăjitoarea Tura Vura

Tura Vura este cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume. Spune lucruri neadevărate şi încearcă să-i păcălească pe cei mici cu poveşti în care nu mai crede nimeni. Se consideră vocea de aur a României şi cea mai mare dansatoare, dar este un antitalent înnăscut.

Citeste si: Cine e Vrajimaturica, cea mai buna prietena a Fetitei Zurli. Cum arata in realitate actrita

Nu ştie să vorbească deloc corect şi nu îi plac petrecerile, în schimb e pasionată să spargă baloanele şi să strice torturile copiilor. Se hrăneşte cu ciocolată şi cartofi prăjiţi, nu-i place să se spele şi nu s-a mai pieptănat de 300 de ani.

Cătelușii Tashu și Tasha

Tashu și Tasha sunt printre cei mai noi membrii ai Găștii Zurli. Cei doi cățeluși iubesc să se joace, sunt plini de energie și răspândesc în jurul lor dragoste.

De aproape 11 ani, Fetița Zurli și Tanti Prezentatoarea, alături de celelalte personaje din gașca zurlie aduc zâmbetul pe chipurile copiilor din toată țara. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mama lui Bogdan Mocanu și-a spus părerea despre viitoarea ”noră”. Comparația făcută cu Andra Volos

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Locuri de basm și oameni de poveste, la Sălaj

Câte tipuri de șuruburi există și cum le folosești corect?

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

Informația momentului din Parlamentul României! A fost DEMIS de URGENȚĂ

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies