Cine sunt Teodora și Alexandru de la Insula iubirii 2022? Cei doi sunt căsătoriți de un an

Cine sunt Teodora și Alexandru de la Insula iubirii 2022? Cei doi au venit în emisiune ca să își testeze căsnicia.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine sunt Teodora și Alexandru de la Insula iubirii 2022? Cei doi sunt căsătoriți de un an și au venit în emisiune ca să își testeze căsnicia.  

Cine sunt Teodora și Alexandru de la Insula iubirii 2022?

Teodora Marcu de la Insula iubirii 2022 are 19 ani și este căsătorită de un an cu Alexandru, alături de care a venit în emisiune ca să își testeze căsnicia.

”Eu sunt Teodora, am 19 ani, deocamdată nu am un job, poate mai târziu. Nu cred că a folosit magia asupra mea să mă cucerească. Când m-a cerut în căsătorie a fost foarte emoționant chiar dacă știam.

Când ne-am cunoscut eu eram cu diriginta mea în clasa a 10-a la o deschidere de carte și el era acolo și am făcut poze la sfârșit, după mi-a cerut Facebook-ul. Am vorbit acolo, după ne-am întâlnit la o cafea. Mi se părea foarte interesant, era diferit de toți ceilalți”, a spus Teodora.

Alexandru Marcu are 31 de ani și este din București. Acesta a venit la Insula iubirii alături de soția sa, Teodora, care este cu 11 ani mai mică decât el.

”Mă numesc Marcu Alexandru Ionuț, am 31 de ani și sunt iluzionist. Ceea ce fac eu se rezumă la o lume de poveste în care adaug peste actorie, magia. Spectacolele pe care le fac le adresez în special copiilor ca și public țintă.

Eu și Teodora suntem de un an împreună și suntem căsătoriți. Am cerut-o într-o seară în care i-am pregătit camera plină de baloane cu heliu, dulciuri, așa cum îi plăcea ei”, a povestit Alexandru.

Citeste si: ,,E trist să te trezești și să vezi mesaje de condoleanțe!” Karmen, fiica lui Adrian Minune a reacționat dur, după ce s-a zvonit că Florin Salam ar fi murit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Cupluri Insula iubirii 2022. Vezi de ce au venit cele cinci cupluri la Insula iubirii, sezonul 6

Teodora de la Insula iubirii 2022

Teodora de la Insula iubirii 2022

[Sursa foto: Facebook]

Teodora și Alexandru, despre participarea lor la Insula iubirii, sezonul 6

Teodora Marcu este extrem de curioasă ce va face soțul ei la Insula iubirii, fiindcă până acum nu au stat atât de mult timp, unul fără celălalt.

”Înainte să îl cunosc făceam ce voiam, când voiam, nu ceream voie nimănui, nu mă interesa de nimeni, eram eu cu mine. Când ne-am cunoscut am fost o lună împreună, după ne-am despărțit doi ani.

Niciodată nu am băgat tentațiile în seamă, ne-am concentrat pe noi. El e foarte dependent de mine și chiar sunt curioasă ce o să facă pentru că eu îl cunosc doar când e cu mine. Când e singur nu știu ce face, ce spune, dar am foarte multă încredere în el, cred că mai mult decât în mine.

Tentațiile afectează în funcție de om. Cât permite, cât nu permite. Dacă ne iubim plecăm împreună, dacă nu, plecăm pe drumuri separate. Asta se va vedea la sfârșit. Nu stau acum să mă gândesc la nimic, doar acolo vom vedea”, a mai spus Teodora.

Citeste si: Insula Iubirii 2022 Program TV. Zilele și orele de difuzare ale emisiunii

Teodora și Alexandru de la Insula iubirii 2022

Teodora și Alexandru de la Insula iubirii 2022

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine e ispita Anamaria Vaida de la „Insula Iubirii” 2022. Tânăra cu păr de foc e pregătită de show

În schimb, Alexandru Marcu se gândește că dacă relația lui va trece testul de la Insula iubirii, el și Teodora vor face și cununia religioasă.

”Diferența de vârstă între noi este de 150 de ani, se și vede. Îmi place să fiu mai protectiv cu ea, dar ne completăm reciproc. Diferența de vârstă nu se simte. Există dragoste la prima vedere. Relația noastră este perfectă pentru că noi petrecem foarte mult timp împreună, organizăm spectacole și suntem mereu împreună. Ea este armonia și echilibrul de care aveam nevoie în viață. Ingredientele care ne-au adus până aici sunt înțelegerea, comunicarea, atenția și iubirea.

Am venit împreună la Insula iubirii pentru că este emisiunea care oferă testul suprem și dacă trecem acest test...noi acum făcut doar cununia civilă și cumva ar fi un imbold care confirma tot ceea ce a fost frumos până acum, plus că experiența în sine ne va maturiza foarte mult. Dacă vom trece cu bine de Insula iubirii vom face și cununia religioasă.

Între a alege să ies cu prietenii și a sta împreună cu Teodora, aleg a doua parte pentru că poate prietenii sunt de moment, dar familia este pentru totdeauna. De când am cunoscut-o pe Teodora am privit căsătoria cu alți ochi. Poate nu suntem perfecți în general, dar suntem perfecți unul pentru celălalt”, a dezvăluit Alexandru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Insula Iubirii 2022 Program TV. Zilele și orele de difuzare ale emisiunii Insula iubirii, sezonul 6

Ispite masculine Insula Iubirii 2022. Află totul despre băieții de la Temptation Island, sezonul 6 FOTO

Ispite feminine Insula Iubirii 2022. Află totul despre fetele de la Insula iubirii, sezonul 6 FOTO

3 zodii vor avea parte de bucurii și realizări mari astăzi

DOLIU fără margini! A MURIT un mare actor. A făcut fericiţi milioane de români

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Familia Biden își rotunjește conturile cu bani din România. „Dosar” cu multe nume sonore

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies