Cine va fi noua concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, după ce Gina Chirilă a plecat

Gina Chirilă și-a anunțat ieșirea din competiție după ce a primit nota cinci de la toți cei tri jurați ai emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Gina Chirilă a părăsit competiția aseară din motive medicale legate de sarcină, iar în locul ei va veni o nouă concurentă la care nu multă lume se aștepta.

Citeste si: Iubitul Oanei Radu, surpriza inedita la “Bravo, ai stil! Celebrities”!

Citeste si: Cum arăta Bianca Rus înainte de a-și tăia burta! Avea 120 kg, acum are doar 50 kg! Ce regim de viață are

Citeste si: Theo Rose, supărată FOC la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Eu te-am luat de român ce ești?!”

Cine va fi noua concurentă de la „Bravo, ai Stil Celebrities”! Emisiunea va continua cu surprize plăcute pentru telespectatori, dar și pentru participantele show-ului. După eliminarea Mariei Iloioiu, cea care a pășit în platoul competiției pentru cea mai stilată femeie din România, este Oana Radu.

După ce Gina Chirilă a decis să părăsească competiția datorită stărilor de rău pe care le-a avut în ultima vreme, o nouă concurentă va ocupa scaunul rămas gol și aceea  va fi Alexandra Ungureanu.

fara descriere

Jurații sunt vizibili impresionați de noua clebritate care a pășit în platoul Bravo, ai Stil! Celebrities, Cătălin Botezatu întâmpinând-o cu brațele deschise.

Gina Chirilă a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Însărcinată în 5 luni, Gina Chirilă a părăsit ”Bravo, ai stil! Celebrities” în gala de sâmbătă.

Gina Chirilă, frumoasă blondă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, însărcinată în 6 luni, a avut o săptămână grea, în care i s-a făcut rău de mai multe ori. Așa că, în gala de sâmbătă, fostul manechin a părăsit emisiunea. ”Eu, împreună cu medicul meu, am hotărât că e mai bine să mă opresc aici”, a declarat Gina Chirilă în momentul în care Ilinca Vandici a anunțat că frumoasa blondă pleacă din emisiune. 

fara descriere

De altfel, Gina Chirilă, nici nu a putut participa la ediția de vineri seară, prezentatoarea show-ului explicând decizia acesteia. “Gina Chirilă, din păcate, nu va fi alături de noi. În ediția de joi seară, aceasta s-a simțit rău, drept urmare în editia din această seară a primit bilet de voie, tocmai pentru a se odihni. Îi dorim multă sănătate și o așteptăm cu mare drag să ne revedem în ediția de sâmbătă seară”, a spus Ilinca Vandici în emisiunea difuzată joi seară. 

citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate