Cioaca a dat cu glet si cu vopsea peste sangele Elodiei! Procurorii mai cred si ca politistul a transat-o pe avocata, pentru a scapa mai usor de cadavru!

Procurorii care au anchetat cazul uciderii avocatei Elodia Ghinescu sustin ca aceasta ar fi fost omorata de sotul ei, Cristian Cioaca.

Distribuie pe:

fara descriere

“Evenimentul Zilei” a publicat mai multe pasaje din referatul de propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, in cazul lui Cristian Cioaca. Tribunalul Bucuresti a respins solicitarea Parchetului, dar procurorii au declarat recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti.

„In perioada urmatoare comiterii infractiunii de omor si ascunderii cadavrului, inculpatul a procedat la ascunderea si distrugerea mijloacelor de proba, aruncand in rapa situata la 4,6 kilometri de Poiana Brasov mai multe obiecte care purtau urmele de sange ale victimei, spaland totodata urmele sub forma de stropi de sange de pe vopseaua lavabila si aplicand un strat suplimentar de glet si de vopsea lavabila in zonele cu cea mai mare concentrare a urmelor. Acest fapt, chiar daca nu poate fi retinut ca temei separat de arestare, constituie un alt element care prezinta pericol concret pentru ordinea publica”, se arata in propunerea procurorilor de arestare preventiva.

Acet fapt, chiar dacă nu poate fi reţinut ca temei separat de arestare, având în vedere formularea cazului de la litera b articolul 148 Cod de procedură penală- „există date că inculpatul încearcă să zădărnicească aflarea adevărului...”- constituie un alt element care prezintă pericol comcret pentru ordinea publică”, se mai arată în propunerea procurorilor de arestare preventivă. 

Citiţi mai mult: REFERAT ELODIA. CIOACĂ a dat cu glet şi cu vopsea peste SÂNGELE soţiei. “După uciderea victimei, inculpatul A TRANŞAT CADAVRUL pentru a-l ascunde" - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/referat-elodia-cristian-cioaca-a-dat-cu-glet-si-cu-vopsea-peste-sangele-sotie-1013699.html#ixzz2DieCDd4w
EVZ.ro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate