Cioacă a dezvoltat o obsesie pentru Elodia, în închisoare?! Gestul șocant făcut de soțul avocatei în închisoare!

Cristian Cioacă nu a uitat-o pe Elodia, soția dispărută pentru care a ajuns la închisoare. Fostul polițist a fost surprins făcând un gest șocant în penitenciar.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Cristian Cioacă pare să fi făcut o obsesie pentru Elodia Ghinescu. Cu toate că a ajuns să fie condamnat la ani grei de închisoare pentru omor, fără ca trupul avocatei să fi fost găsit vreodată, fostul polițist pare să aibă încă sentimente pentru soția lui.

Cioacă dormea cu fotografia Elodiei sub pernă

În urmă cu câțiva ani, C ristian Cioacă a fost surprins de colegii de celulă făcând un gest cu totul neașteptat. El a fost văzut strecurându-și fotografia Elodiei sub pernă, înainte să se culce și chiar oftând atunci când privea imaginea cu mama copilului ei.

Elodia Ghinescu

Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă în 2007

Totuși, soțul avocatei nu ar fi fost prea deschis față de colegii de celulă atunci când a venit vorba despre familia lui. Cioacă s-a limitat să le spună acestora că este nevinovat și că n-ar fi putut s-o ucidă pe Elodia, pentru că încă ținea la ea. Informațiile s-au vehiculat în urmă cu 5-6 ani, când Cioacă abia fusese condamnat definitiv pentru omor.

Comportament ireproșabil pentru Cioacă, în închisoare

Cristian Cioacă nu a avut probleme majore în închisoare, nu a avut conflicte cu ceilalți deținuți și a avut un comportament liniștit.

După ce a epuizat toate contestațiile legate de condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare, Cioacă nu a mai solicitat eliberarea din diverse motive (medicale sau invocând diferite chichițe judiciare) și și-a acceptat pedeapsa.

Citeste si: Doctorii avertizează: nu luați niciodată aceste pastile dacă ați băut cafea sau alcool- bzi.ro

Citeste si: EXCLUSIV! Ce știe Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, despre mama sa. Unde crede băiatul că este Elodia. Dezvăluiri tulburătoare făcute de avocata familiei Ghinescu

În mod normal, Cristian Cioacă poate solicita liberarea condiționată atunci când va efectua 2/3 din pedeapsă, adică spre finalul anului 2024. El poate încerca însă și mai devreme să convingă comisia penitenciarului că dorește să se reabiliteze și că anii petrecuți în închisoare i-au schimbat în bine comportamentul.

Citeste si: EXCLUSIV! Când va fi eliberat Cristian Cioacă, de fapt! Iată ce spune avocata Elodiei, dar și declarațiile neașteptate ale avocatei fostului polițist: "E o certitudine ce vă spun"

”Din informațiile mele, Cristian Cioacă încearcă să creeze aparențele unui deținut model sperând astfel să obțină o liberare condiționată. A muncit, a participat la diverse activități și cursuri. Ba chiar a fost un fel de profesor pentru deținuții cărora le-a predat anumite cursuri. Toate acestea sunt beneficii care produc zile ce se scad din pedeapsa inițială. La aceste avantaje perfect legale se mai adaugă și zilele de arest preventive”, a povestit Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Trebuie să plăătească 380.000 de euro familiei avocatei

Cristian Cioacă, Elodia Ghinescu

Cioacăși Elodia, pe vremea când erau fericiți

Chiar și după o eventuală eliberare, Cristian Cioacă nu va scăpa de probleme. El este în continuare dator familiei soției sale, care ar trebui să primească 380.000 de euro despăgubiri de la acesta.

Cristian Cioacă a fost acuzat că în noaptea de 29-30 august 2007, ” pe fondul unor relații conflictuale preexistente legate de un iminent divorț determinat de presupusele relații extraconjugale ale soților, Cristian Cioacă i-a aplicat soției sale multiple lovituri soldate cu decesul acesteia”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! Avocata Elodiei Ghinescu, declarații explozive despre statutul de VIP al lui Cristian Cioacă în închisoare: "Are doar un singur coleg de celulă și împarte haine...

Mama Elodiei se judecă cu rudele fostei iubite a lui Cioacă pentru o bucată de pământ! Nici la 14 ani de la dispariția avocatei, spiritele nu s-au calmat! EXCLUSIV

Ce s-a ales de apartamentul groazei, în care ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu? Vecinii lui Cioacă au ajuns în culmea disperării! EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

Nu va mai fi președinte! Lovitură cumplită pentru Florin Cîțu. Cine îi ia locul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies