Cioaca a fost arestat pentru uciderea Elodiei!

Cioaca a fost arestat pentru uciderea Elodiei! Magistratii au eliberat un mandat pentru 30 de zile pentru politistul care timp de 5 ani a sfidat legea. Procurorii sustin că au probe-bomba, care il vor trimite dupa gratii pentru uciderea Elodiei.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereUPDATE 19:12: In urma cu cateva minute Cristian Cioaca a fost saltat de politisti de la locuinta sa din Pitesti si urmeaza sa fie adus la Directia Cercetari Penale Bucuresti pentru a fi trimis in arest preventiv.

Crina Radu, avocatul familiei Ghinescu, a declarat că acesta nu şi-a mai susţinut nevinovăţia în faţa judecătorilor. Totodată, ea a dat noi detalii din viaţa lui Cioacă şi a Elodiei, care o conduc la concluzia că acesta este criminalul, informeaza RTV.net.

Procurorul de sedinţa a cerut admiterea recursului privind arestarea lui Cristian Cioaca. El a spus ca s-au gasit foarte multe urme de sange ale Elodiei si lucruri aruncate de Cioaca intr-o rapa de langa Brasov. Este vorba despre opt saci de lucruri, iar intr-unul a fost gasit un fir de par al Elodiei.

"Aparatul nou a gasit multe pete de sange sub 5 straturi de glet si vopsea. Renovarile s-au facut in 2004. Echipa de meseriaşi de atunci a spus ca n-au fost urme pe pereti.  El a omorat victima in dormitor dupa care a transportat cadavrul in baie unde l-a transat", spune procurorul.

Elodia a fost data in urmaririe internationala, in 196 state si nu s-a primit nici in semn de la ea. Nu a folosit cardurile niciodata, pentru ca din conturile ei nu s-a scos nici un leu. Din toate acestea rezulta faptul ca avocata nu are cum sa fie in viata.

Avocata lui Cioaca va incerca sa il elibereze conditionat.

"Vom face cerere de eliberare conditionata, dar Cioaca se va preda in seara asta. Sunt convinsă că această arestare va fi de scurtă durată. Intenţia nostră este ca dosarul să ajungă la judecată pe fond cât mai repede în instanţa", a spus avocata politistului, cu lacrimi in ochi.

Cioaca a trimis un mesaj scurt catre judecatori, facand apel la sensibilitatea acestora:  "Va rog sa-mi dati voie sa mi cresc copilul. Nu am fost pericol public cinci ani de zile nu sunt nici acum!".

Avocata familiei Ghinescu a facut marturisiri din sala de judecata cum ca Cioaca nu le-a spus celor prezenti ca este nevinovat, ci doar ca vrea sa mearga acasa la copil.

"Pledoaria susţinută în faţa instanţei a denaturat adevărul care reiese din actele aflate la dosar. Astăzi, nu a spus niciun moment că este nevinovat. A spus că vrea să meargă acasă, la copil, nu că e nevinovat, iar acesta este un lucru foarte important. Din actele de la dosar reiese faptul că Elodia a avut o moarte violentă, foarte agresivă şi prin prisma acestor lucruri sigur că Cristian Cioacă reprezintă un pericol.

Petele de sânge găsite în casă nu au nicio legătură cu avortul făcut de Elodia. Am asistat şi eu când au fost depistate cele două pete foarte mari, sub duşumeaua dormitorului, aveau vreo 50 cm. Sub nicio formă nu aveau cum să se prelingă din baie în cameră, pentru că erau foarte mari acele pete", a declarat avocatul familiei Ghinescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate