Cioaca ii ia mereu la misto pe procurori:"Va multumesc ca i-ati luat chilotii lu’ tata ca proba la dosar, platesc internetul, dar nu am unitate la calculator!"

Scrisoarea lui Cristian Cioaca adresata anchetatorilor, prin intermediul ziarului Jurnalului National, pe 11 februarie 2008, cuprinde un lung sir de ironii la adresa procurorilor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.C., A.M.C.

“Domnilor anchetatori,

Va multumesc ca ati facut din viata mea un subiect de dezbatere publica. Va multumesc pentru celebritatea de care ma bucur, in mod nedrept, va multumesc ca nu mai pot iesi nici macar sa duc gunoiul, fara ca oamenii sa ma opreasca si sa-mi ceara sa fac poze cu ei.

Va multumesc ca nu mai pot sa-mi plimb copilul de mana prin parc si ca nu mai pot vorbi cu el, fara sa fim ascultati, va multumesc ca nu mai pot fi alaturi de baietelul meu cand e bolnav si ca nu mai pot sa-l invelesc în fiecare noapte, asa cum obisnuiam.

Va multumesc, de asemenea, si pentru ca nu mai pot avea convorbiri private pe telefonul meu mobil, dar si pentru ca, desi platesc in continuare internetul, nu am unitate la calculator, pentru ca ati uitat sa mi-o inapoiati.

Va multumesc ca ati transformat viata mea linistita intr-un serial otevizat cu peste 100 de episoade. Va multumesc ca ati dat publicitatii probe din dosar, ajutand astfel opinia publica sa vada deja in mine un criminal si sa ceara condamnarea mea.

Va multumesc pentru soborul de jurnalisti care ma pandeste in fata usii casei si-mi baga microfoanele în fata, in incercarea de a stoarce de la mine o stire. Va multumesc pentru ca, prin intermediul dumneavoastra, adresa mea a devenit publica si astfel ma trezesc cu tot felul de musafiri, mai mult sau mai putin sanatosi la cap, care vin sa-mi recite poezii in pragul usii.

Va multumesc pentru analizele psihologilor si criminalistilor pensionari care tin dizertatii publice asupra felului in care-mi mestec guma si asupra modului in care zambesc.

Va multumesc pentru insotitorii din traficul rutier, care vegheaza la integritatea mea si ca eu sa nu ma abat de la drumul spre serviciu sau nu cumva sa ma ratacesc pe traseul de la Brasov la Pitesti.
fara descriereCristian Cioaca tanar (foto: Jurnalul National)Va multumesc ca i-ati luat chilotii lu’ tata ca proba la dosar (apropo, “batranul” zice ca nu-i mai vrea inapoi, nu pentru ca ar fi pataai de prune, ci pentru ca banuieste ce ati facut cu ei. Dar eu unitatea de calculator tot o vreau, sa stiti…). Va multumesc ca i-ati luat si sorei mele unitatea de la calculator din casa si ati lasat-o fara documentatia care-i era necesara la serviciu.

Va multumesc ca nu v-ati antepronuntat si ca nu v-ati dat cu presupusul, pe toate dealurile si pe langa toate barajele din judetul Arges, in legatura cu vinovatia mea. Va multumesc ca ati facut eforturi sa ramaneti echilibrati si echidistanti, ca niste buni profesionisti ce sunteti.

Va multumesc ca am reusit, numai cu ajutorul dumneavoastra, sa avansez in cariera si sa-mi iau salariul intreg. Va multumesc pentru ca, prin sprijinul dumneavoastra, veniturile mele au crescut substantial, nu am primit retineri salariale si am, in sfarsit, cu ce sa-mi platesc ratele lunare
.

Va multumesc, din toata inima, pentru ca, prin intermediul dumneavoastra, am reusit sa-mi cunosc adevaratii prieteni.

Va multumesc ca ati respectat si prezumtia de nevinovatie, si legislatia Romaniei. Si ca nu v-ati batut joc de viata mea."

Scrisoarea lui Cristian Cioaca adresata anchetatorilor prin intermediul Jurnalului National, pe 11 februarie 2008


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate