Cioaca vrea cu orice pret sa fie liber de Sarbatori. Vezi ce face in acest sens politistul acuzat de uciderea Elodiei

Cristian Cioaca nu vrea in niciun fel sa-si petreaca Sarbatorile de Iarna dupa gratii. Dupa ce luni, Tribunalul Bucuresti i-a respins, definitiv, cererea de revocare a mandatului de arestare preventiva, doua zile mai tarziu acesta a solicitat din nou eliberarea.

Distribuie pe:

fara descriereCristian Cioaca se afla in arestul Politiei CapitaleiPolitistul acuzat de uciderea avocatei brasovene Elodia Ghinescu va fi adus din nou maine la Tribunalul Bucuresti unde se va judeca cererea sa de inlocuire a masurii preventive de arest cu cea de a nu parasi tara. Cioaca a mai fost prezent saptamana aceasta la Tribunalul Bucuresti. Luni s-a judecat solicitarea lui de revocare a masurii arestarii care insa i-a fost respinsa, definitiv.

Conform unor surse judiciare, politistul acuzat ca acum 5 ani ca si-a ucis sotia "nu se poate obisnui cu arestul si face tot felul de cereri, doar, doar va fi eliberat". Cristian Cioaca a fost arestat preventiv pe 5 decembrie de catre Curtea de Apel Bucuresti pentru omor calificat si profanare de morminte. Procurorii Parchetului General au cerut arestarea lui dupa cinci ani de la comiterea faptei in baza noilor urme de sange gasite in apartamentul din Brasov, casa in care acesta a locuit impreuna cu Elodia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate