Cioaca vrea in libertate. El le cere judecatorilor sa-l lase sa petreaca Sarbatorile cu Patrick

Cristian Cioaca vrea sa fie liber. El va fi dus maine la Tribunalul Bucuresti unde se judeca cererea sa de revocare a masurii arestarii preventive. Intre timp, Cioaca incearca sa se acomodeze cu arestul Politiei Capitalei, acolo unde este “cazat” de miercuri seara, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea sa pentru uciderea Elodiei.

Distribuie pe:

fara descriereCristian Cioaca , la iesirea din Tribunal, alaturi de avocata Maria VasiiCererea de eliberare a fost facuta de avocata politistul suspendat la cateva ore dupa ce acesta a fost incarcerat, adica in dimineata zilei de 6 decembrie. Conform unor surse judiciare, in actiune Cioaca sustine ca vrea sa-si petreaca Sarbatorile alaturi de fiul sau in varsta de aproape 8 ani, Patrick.

Presupusul criminal al Elodiei a fost incarcerat miercuri, 5 decembrie, dupa ce Curtea de Apel a decis arestarea lui pentru o perioada de 29 de zile. Politistul este acuzat ca in 2007 si-ar fi omorat si transat sotiei, pe avocata Elodia Ghinescu. In cele cateva zile petrecute in celula Arestului Politiei Capitalei, Cioaca s-a uitat la televizor, a vorbit cu ceilalti 5 colegi de celula, traficanti de droguri si hackeri, si a primit vizite.

Conform surselor citate, sora sa si avocata Maria Vasii s-au dus sa-l vada pe politist. Cu avocata sa, Cioaca a discutat despre procesul de eliberare ce se judeca maine. Cu sora sa, barbatul a discutat despre Patrick si faptul ca mama Elodiei doreste sa-l ia si sa-l creasca, un proces privind custodia copilului avand loc pe 11 decembrie la Tribunalul Arges. Sursele noastre ne-au mai spus ca sora politistului i-a adus acestuia haine de schimb, mancare, fructe si apa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate