Stiri

Ciprian Mihai a avut o moarte cumplita! Barbatul de 36 de ani din Buzau a murit din cauza unei greseli pe care multi o fac

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ciprian Mihai a avut o moarte cumplita! Barbatul de 36 de ani din Buzau a murit din cauza unei greseli pe care multi o fac
 
Ciprian Mihai, un barbat in varsta de 36 de ani, si-a gasit sfarsitul intr-un mod cumplit, strivit de duba pe care incerca sa o repare. „Porumbelul”, asa cum il aliinta toata lumea, era casatorit si avea o fetita.
 
Nenorocirea s-a produs in aceasta dupa-amiaza in localitatea Cotu Ciorii din comuna C.A.Rosetti. Barbatul se afla in curtea locuintei sale si incerca sa isi repare masina care ii era tovarasa de ani buni. Cu ea cara autovehiculele pe care le aducea din strainatate sau pe care le prelua pentru reparatie. Marea greseala pe care a facut-o tanarul ar fi fost aceea de a nu asigura bine duba sub care lucra. La un moment dat, spun localnicii, masina a alunecat si a cazut peste trupul barbatului, provocandu-i rani incompatibile cu viata.
 
 
Personalul medical de pe ambulanta SAJ l-a gasit pe Ciprian strivit, cu leziuni grave in zona abdominala si toracica. In zadar au efectuat manevrele de resuscitare de aproape o ora, fiindca inima barbatului s-a oprit.
 
Ciprian era cunoscut in zona drept un tanar linistit, care isi vedea de meserie si de familie: „Chiar daca parea el mai dur, era un baiat linistit. Isi facea treaba lui cu masinile, le aducea, le repara sau le vindea, oricum, nu era genul sa intre in conflict cu cineva.”, a scris un cunoscut al barbatului pentru reporterbuzoian.ro.
 
Trupul barbatului a fost transportat la morga SML pentru efectuarea necropsiei. Apropiatii tanarului sunt socati de tragedia petrecuta astazi si nu le vine sa creada ca prietenul lor nu mai este. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune