Ciprian Silaşi, declaraţii incredibile, după venirea în România. a vorbit despre scandalul cu Naomi şi Simia! ”Era genul de om haotic în comunicare”

Ciprian Silaşi a fost aşteptat cu sufletul la gură în România de familie, dar şi de prieteni!

Autor: A.V.

Mladin, fiul lui Ciprian Silaşi, a fost foarte bucuros la vederea Războinicului, iar micuţul a primit bandana echipei albastre, medalia, care i-a pus-o tatălui său la gât, dar şi o minge de culoare albastră! Ciprian Silaşi a făcut prima mărturisire, după ce a aterizat pe aeroportul din Otopeni.

”Mă simt împlinit, pentru că am avut un parcurs cât de cât acceptabil, mulţumitor. îmi pare rău că nu m-am simţit suficient de bine la eliminare. Nimeni nu e perfect în ziua de azi. Lumea trebuie să cunoască oamenii aşa cum sunt. Am preferat să nu ascund nimic. Exatlon înseamnă viaţă. Iar în astea 3 luni a luptat cum a putut. Cele 18 zile la baracă ne-au făcut să fim mai răi. Domnul cu mila. În privinţa lui Simia, e un subiect tabu. Simia a fost un concurent foarte bun, doar că a cedat. Era genul de om haotic în comunicare. Naomi e un copil care nu o pot acuza pentru faptul că nu poate interpreta anumite glume. M-am dus la duel că mi-a venit rândul, nu pentru că am vrut. Noi am înţeles problema lui Naomi (cu înotul). De Ana, a venit mai mult în vacanţă, a ţinut cu Faimoşii.

La fel şi Simia, când a început să împrăştie cu cuvinte, asta poate să confirme şi Ana Otvoş. Noi am venit de la concurs şi ceilalţi vor spune. La unii dintre băieţi şi fete, le e frică să concureze. Silviu e un pic cu frica în el. Ideea e că există un conflict, verbal, neverbal, între Giani şi el. S-au creat nişte tabere şi sunt nişte influenţe dintr-o parte şi alta.
Silviu s-a simţit outsider, în plus”, a mărturisit Ciprian Silaşi pentru FanArena. 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cutremur în România, în urmă cu puţin timp! Câte grade a avut seismul

Fetiţa din Vaslui care visează să mănânce şi ea piure cu pui şi biscuiţi a avut parte de o surpriză!

Gest impresionant făcut de Cătălin Botezatu după ce a aflat că un fost manechin de-ai săi a murit! Ce a făcut celebrul designer în memoria lui Constantin Toma?

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ea îi va lua locul lui Iohannis! Bombă la alegerile prezidențiale din 2024: Dorește să candideze

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies