Vedete

Ciprian Silaşi răspunde la întrebarea de pe buzele tuturor fanilor! De ce nu a intrat Războinicul Iulian la duel pentru a-l elimina pe Doru?

Fanii Războinicilor şi, mai ales, ai lui Ciprian Silaşi s-au întrebat de ce Iulian nu l-a salvat pe prietenul lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Ciprian Silaşi răspunde la întrebarea de pe buzele tuturor fanilor! De ce nu a intrat Războinicul Iulian la duel pentru a-l elimina pe Doru?icon photo
Ciprian Siliaşi a părăsit competiţia Exatlon după ce a pierdut duelul cu Doru Meseşan. Atât el, cât şi coechipierii lui, au plâns la eliminare, acesta fiind unul din cele mai emoţionante momente de până acum din Republica Dominicană. 
 
Deşi era un concurent controversat, el a ajutat mult echipa şi întreţine atmosfera prin cântecele lui. Chiar şi Ionuţ Jaguarul, antrenorul Războinicilor, a plâns în momentul în care artistul şi-a luat la revedere de la cei alături de care şi-a petrecut ultimele două luni. 
 
Mulţi fani ai echipei albastre s-au întrebat de ce nu a intrat Iulian la duel pentru a-l elimina pe Doru, Pîtea fiind unul dintre cei mai puternici din echipă.
 
„Este clar că există o ierarhie. Este clar că te afli sub el ca valoare. Nu consideri că prietenia voastră putea să fie mai presus?”, l-a întrebat Vladimir Drăghia pe Ciprian despre relaţia lui cu Iulian.
 
„Nu am vazut ca şi cum nu ar vrea să mă protejeze. Era rândul meu. A fost momentul meu să intru la duel. (...) Eu am şi 35 de ani, nu mai merg articulaţiile ca la copilul ăla, el are 21 de ani”, a spus Ciprin Silaşi fără să pară supărat pe vreunul dintre coechipierii lui. 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune