Ciprian Silaşi şi Iulian Pîtea au fost cei mai buni prieteni la Exatlon, dar ce se întâmplă acum între ei! Ce s-a petrecut cu ”războinicii” chiar în urmă cu câteva zile

Ciprian Silasi şi Iulian Pîtea păstrează o relaţie de amiciţie frumoasă şi după competiţia din Republică Dominicană

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

În Republica Dominicană, Iulian Pîtea şi Ciprian Silasi au legat o prietenie extrem de frumoasă. "Războinicii" s-au înţeles de minune la Exatlon şi doar eliminarea din competiţie a cântăreţului sibian a făcut că drumurile celor doi să se despartă.

Totuşi, nu pentru multă vreme, căci, după finalul competiţiei, la nici două săptămâni, cei doi s-au revăzut, şi nu oriunde, ci la un eveniment legat tot de Exatlon, în care Iulian, şi, în special, Ciprian, au pus foarte mult suflet. Este vorba de un concurs inedit organizat de Silasi, la Sibiu, sub titulatura ”Ziua micilor războinici”, în care concurenţii din Republică Dominicană au venit să le transmită copiilor pasiunea pentru sport şi competiţie.(află de ce a decis Yamato Zaharia să facă pace cu ”războinicii” după Exatlon)

Ciprian Silaşi s-a întâlnit din nou cu Iulian Pîtea!”Ne-am provocat şi am crescut tensiunea”

A fost de astfel un prilej prin care Iulian Pîtea s-a  întâlnit din nou cu Ciprian Silaşi, de data aceasta, într-un scop constructiv, dar şi prietenesc, pentru că ambii au firi deschise şi pline de viaţă. "A fost o oportunitate să concurez cu ai mei colegi şi în special cu Pîtea. Ne-am provocat şi am crescut tensiunea, dar l-am lăsat să câştige (n.r. râde), mai ales că eu trebuia să fiu şi în rolul de moderator. Peste 130 de puşti au participat la eveniment şi împreună cu ei am oferit bucurii copiilor nevoiaşi o zi mai târziu, prin cadourile pe care le-am dăruit orfanilor de la Casa de Copii din Orlat. Le mulţumesc Corinei şi lui Yamato, dar şi lui Cătălin Dumitrescu, fiindcă şi mi-au fost alături, precum şi prietenilor din Sibiu care m-au sprijinit în demersul acesta", a spus ”războincul”pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate