Ciprian Silaşi vorbeşte despre ce se va întâmpla la Exatlon: ”După ce se va termina Exatlon, Războinicul Iulian Pîtea o să fie Faimosul”

Ciprian Silaşi este cel de-al treilea Războinic eliminat de Doru Meseşan şi, întors în România, după luni bune petrecute în Republica Dominicană, a dat cărţile pe faţă cu privire la cum vede el finalul show-ului.

Autor: Radu C. Munteanu, Lili Lascar

Mai exact, artistul care a făcut parte din echipa albastră de la Exatlon a recunoscut că prietenia lui cu Iulian Pîtea este una cât se poate de serioasă, tânărul schior care face parte din ”familia” Războinicilor fiind concurentul său favorit şi, mai mult decât atât, cel cu care va ţine dacă va ajunge în finală.

”Eu sper să fie Iulian Pîtea unul dintre finalişti şi sper să fie câştigătorul. Eu ţin cu toţi Războinicii, dar Iulian are şanse foarte mari, este tânăr, are foarte multe abilităţi şi are potenţial mare. În schimb, nu ar fi o mare surpriză să câştige  Alin (Andronic, n. red.), pentru că este un băiat foarte ambiţios, se antrenează foarte mult şi merge foarte bine”, ne-a spus Ciprian Silaşi.
În altă ordine de idei, amiciţia dintre cei doi a devenit una suficient de puternică pentru ca Ciprian Silaşi să devină fanul lui Iulian Pîtea şi să aibă doar cuvinte frumoase la adresa tânărului. ”Iulian avea o vorbă, iarăşi zic despre Iulian. Dar, după ce se va termina Exatlon, Iulia Pîtea o să fie faimosul”, a precizat fostul Războinic cu o carieră în lumea muzicii.

 

 

Ciprian Silaşi, eliminat după mai bine de două luni de competiţie

Ciprian Silaşi este un sibian pasionat de muzică populară, iar povestea lui de viaţă este una fabuloasă. A lăsat cariera de model pentru cea de cântăreţ, iar apoi s-a înscris la Exatlon pentru a concura de partea Războinicilor.
Culmea, pe când era mai tânăr, Ciprian Silaşi defila pe marile podiumuri ale lumii, era prezent în pictoriale, coperte de reviste şi prezenta modă pentru designeri cunoscuţi în toată lumea.

Pasiunea pentru cântecul popular i-a fost insuflată de părinţi, iar după ce tatăl lui nu a mai fost a început să ia lecţii de canto şi să se dedice muzicii populare. Doar că, brusc, el a luat o decizie incredibilă: să meargă la Exatlon, să îşi încerce puterile şi să îşi facă fiul mândru, reuşind acest lucru prin prezenţa constantă în topul celor mai buni atleţi, deşi nu e sportiv de meserie. 
"Îmi pare rău că nu am putut face mai mult pentru această frumoasă echipă care s-a dovedit a fi o familie. Abia acum începe viaţa voastră, ca şi familie, ca şi grup. Iar noi, mare parte, vom păstra legătura şi vom fi apropiaţi. Mă bucur că nu am pierdut timpul, am câştigat două luni de zile cu lucruri şi oameni fani", au fost cuvintele lui Ciprian, în momentul în care a fost eliminat, la duel, de Doru Meseşan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ciprian Silaşi, dezvăluiri halucinante despre “războinica” Simia! “Era geloasă! Îl plăcea pe Iulian" Invitat la "Ştafeta mixtă" de pe WOWbiz.ro, cântăreţul a mai...

Diana Senteş îi ia apărarea lui Ciprian Silaşi, în discuţia aprinsă cu Naomi Muscă: ”Soţia lui poate să înţeleagă altceva acasă”

Ciprian Silaşi şi Naomi aruncă acuzaţii unul la adresa celuilalt: „Te rugai să pleci acasă!”

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

CUTREMUR total în Europa! Este lovitură cruntă pentru GERMANIA: Un precedent grav

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies