Ciprin Marica, apărat de Serghei Mizil în scandalul amoros: „Când ești ciocan dai, când ești nicovală primești”

Serghei Mizil i-a luat apărarea fotbalistului Ciprian Marica după ce au apărut pe internet imaginile compromițătoare cu el și Ana Muntean.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ciprian Marica a ajuns în primele pagini ale  după ce a fosr susprins la hotel alături de Ana Muntean. Cel care a filmat totul a fost chiar soțul femeii infidele, iar imaginile au ajuns virale pe internet.

În scandalul amoros în care este implicat celebrul fotbalist, Serghei Mizil i-a luat apărarea.

„Eu țin cu Marica! Eu dacă eram soțul nici nu mă duceam… să mă duc să-i spun ce? Marica este șmecher! Eu ieșeam în fundul gol. Marica a fost șmecher că a „ars-o… cu țigara”.

Dacă ea spunea că Marica a forțat-o, mai ziceam. Dar ea a spus că discutau. Cum să discuți cu g… gol? Marica a avut prosopul pentru televiziuni, dacă eram eu vedeați tot. Mai și spune femeia că vorbeau. Eu nu pot să vorbesc singur două ore… Tu poți să vorbești și pe ea să o „doară buzele””, a declarat Sergei Mizil, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

fara descriere

Serghei Mizil este convins că imaginile au fost date presei într-o încercare de a-i compromite imaginea lui Ciprian Marica.

„Ei au vrut să-l compromită pe Marica. Nu vreau să fiu în pielea soțului doamnei, dar am înțeles că el a dat imaginile. Cum să fac așa ceva?

În mentalul populației, Marica este șmecher. 99% din bărbații căsătoriți «ard pe cineva». Cum să vin eu și să spun, mamă nu-mi găsesc cuvintele, că a «ars-o unul pe nevastă-mea» . Asta este… Când ești ciocan dai, când ești nicovală primești”, a mai declarat Mizil.

fara descriere

Ciprian Marica vrea să o dea în judecată pe Ana Muntean

n vara anului trecut, Ciprian Marica a fost prins în timp ce se afla la hotel cu Ana Muntean, o prietenă de familie. Cel care i-a prins este chiar soțul femeii. Bărbatul i-a filmat pe cei doi amanți, iar clipul a fost făcut public abia acum. După incident, cei trei au discutat și au stabilit ca cele întâmplate să rămână între ei.

Acum, la un an de la incident, Marica este de părere că fosta lui amantă, Ana Muntean, este cea care a publicat clipul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate