Circul la care a lucrat Piticul Colorado a fost executat silit! Compania Toredo a acumulat datorii si penalitati de intarziere la mai multe firme! | EXCLUSIV

Din cauza datoriilor, circul la care a lucrat Piticul Colorado a fost executat silit in doua dosare care s-au incheiat in 2017.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Din cauza datoriilor neplatite, circul la care a lucrat Piticul Colorado a fost executat silit. Compania Toredo Magic, cea care pentru celebrul clovn a lucrat pana in noeimbrie 2016,  cand a decedat, are dificulati fianciare enorme. Astfel, in 2017, firma prin care circul isi deruleaza activitatea a fost executata silit de doua ori. (vezi cum arata azi vaduva Piticului Colorado)

Circul la care a lucrat Piticul Colorado a fost executat silit. A fost dat in judecata de Circul de Stat

Prima decizie a venit dupa ce Toredo Magic nu a platit o datorie de 1000 de lei altei firme, la care s-au strans 720 de lei, majorari de intarziere si 35 de lei penalitati de intarziere. Ulterior, si Circul de Stat Bucureti a obtinut executarea silita a companiei, pentru o datorie de 27.450 de lei si a unor penalitati de 19.080 de lei.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate