Circul s-a mutat in platoul Antena 1! O clarvazatoare a incercat sa ofere informatii despre Madalina Secuianu! O sa lesini de ras cand vezi ce tampenii debiteaza!

Simona Gherghe a incercat sa rezolve "noul caz Elodia" care s-a abatut asupra showbizului romanesc. Madalina Secuianu a disparut de mai bine de doua saptamani si nimeni nu mai stie nimic de ea.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereMai mult, unele voci spun ca ea ar fi suferit un accident rutier in Italia si ca se afla pe patul de spital. Pentru a lamuri acest caz, Simona Gherghe a invitat in platou o doamna care spune ca este clarvazatoare. Ea a spus numai lucruri banale, ce puteau fi cu usurinta desprinse din articolele scrise despre acest subiect in ultima perioada. "Ea a primit multe amenintari si vad ca e departe de casa. Vad o lovitura sau o tentativa. Amenintari la adresa ei au mai fost si in trecut. Ea a trecut printr-o perioada mai delicata, a fost o adolescenta mai rebela. Cu siguranta va pot spune ca nu este in tara in acest moment. Vad si o legatura spitaliceasca cu ea. Nu este ceva grav, asa cum s-a vorbit. Vad contuzii, vad lovitura, dar nu este moarte, nu este coma", a spus clarvazatoarea Doina Ionel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate