Circulatia este intrerupta pe mai multe sosele din tara! Vezi aici lista drumurilor inchise si a celor pe care traficul se desfasoara cu mare dificultate!

Circulatia se desfasoara cu dificultate in anumite zone din tara, in timp ce alte drumuri nationale au fost inchise pana cand viscolul se va potoli si utilajele de deszapezire vor putea actiona.

Potrivit Infotrafic, in prezent circulatia rutiera este intrerupta pe opt drumuri nationale. Este vorba despre DN29 Botoşani–Manoleasa–Prut (judeţul Botoşani); DN29A Dorohoi–Rădăuţi–Prut (judeţul Botoşani); DN29C Cucorani–Bucecea (judeţul Botoşani); DN29D Botoşani–Ştefăneşti (judeţul Botoşani); DN24 Vaslui–Iaşi; DN24C Santa Mare– Rădăuţi – Prut (judeţul Botoşani); DN17A Dorneşti–Bălcăuţi (judeţul Suceava); DN2F Vaslui–Bacău.

Traficul se desfasoara cu mare dificultate pe alte portiuni de drum din Romania, in Caras-Severin si Timis: DN57 Nicolint–Oraviţa (judeţul Caraş-Severin); DN57A Pojejena–Socol (judeţul Caraş-Severin); DN59 Moraviţa–Puntul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa (judeţul Timiş) – restricţie pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată

mai mare de 7,5 tone; DN59A Jimbolia–Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia (judeţul Timiş) – restricţie pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone; DN59C Jimbolia–Comloşu Mare (judeţul Timiş).

"S-a luat decizia închiderii traficului pe drumul naţional DN 24 pentru a se putea interveni în zona blocajului cu utilajele de deszăpezire. Nu putem preciza cât va fi închisă şoseaua, având în vedere că ninsorile şi viscolul creează probleme serioase în acel punct nevralgic de la Movila lui Burcel", a declarat inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Neculai Olaru.

 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

HAOS! Zapada si viscolul au blocat mai multe drumuri din tara! Armata intervine pentru a prelua persoanele blocate pe sosea!

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies