Circulatie ingreunata din cauza zapezii pe trei drumuri din Mehedinti, Caras-Severin si Valcea

Circulaţia se desfăşoară îngreunat pe DN 67D, DN 7A şi DN 7D, din judeţele Mehedinţi, Caraş-Severin şi Vâlcea, stratul de zăpadă fiind pe aceste drumuri între unu şi zece centimetri, informează, marţi, Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePe DN 67D Baia de Aramă - Băile Herculane se circulă cu dificultate pe tronsonul Obârşia Cloşani (judeţul Mehedinţi) - Băile Herculane (judeţul Caraş-Severin), a precizat Centrul Infotrafic. De asemenea, în judeţul Vâlcea circulaţia este îngreunată din cauza zăpezii în zona Voineasa a drumului naţional DN 7A şi pe tronsonul Pripoare - Poiana de pe DN 7D. In prezent nu sunt drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza zăpezii sau a viscolului.

Jumătatea de sud a ţării şi Moldova vor fi, de marţi, ora 12.00, până miercuri, la aceeaşi oră, sub cod galben de ninsori abundente, intensificări ale vântului şi viscol. Meteorologii au precizat că până miercuri la prânz va ninge în majoritatea regiunilor vizate de atenţionare.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, ninsorile vor fi consistente în primele ore ale intervalului în Banat şi Oltenia, apoi în Muntenia şi Moldova. În Dobrogea, precipitaţiile vor fi mixte şi se va produce polei.

Cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 15-20 de litri pe metru pătrat şi, izolat, în sud-est, 25-30 de litri pe metru pătrat. Vântul va avea intensificări mai ales spre seară şi noaptea, şi va depăşi la rafală 50-60 de kilometri pe oră, viscolind zăpada.

Potrivit directorului ANM, Ion Sandu, cantităţi mari de zăpadă sunt aşteptate până miercuri la ora 20.00. La jumătatea săptămânii, în Bucureşti vor fi înregistrate, pe timpul nopţii, temperaturi de până la minus 20 grade Celsius.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate