Circulație întreruptă total pe 1 mai. Restricția va dura 3 zile

Circulația va fi întreruptă total timp de trei zile, începând cu 1 mai. Anunțul făcut de Recep Erdogan vine în contextul pandemiei de COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Circulație întreruptă total pe 1 mai. Restricția va dura 3 zile


In articol:

Circulație întreruptă total pe 1 mai. Restricția va dura 3 zile.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunțat în cursul zilei de luni o nouă interdicție pentru cetățenii țării. Măsura va fi valabilă trei zile.

Astfel, începând cu 1 mai, în 31 de oraşe şi provincii din Turcia din cauza epidemiei de coronavirus. Șeful statului turc a afirmat că interdicţia de circulaţie va începe la miezul nopţii de joi spre vineri şi va dura până duminică la ora locală 24:00. Printre oraşele vizate de această măsură se află capitala Ankara şi metropola Istanbul, scrie Agerpres.

În Turcia este haos

În Turcia sunt raportate marți peste 112 mii de cazuri și aproape 3.000 de decese cauzate de COVID -19. Deși se află în plină criză pandemică, Turcia a trimis marți în Statele Unite un avion de echipamente medicale destinate luptei împotriva epidemiei de COVID-19, a mai anunța președintele Recep Tayyip Erdogan.

„Am trimis un ajutor medical Statelor Unite: măşti de protecţie, măşti N95, combinezoane şi produse dezinfectante”, a declarat Erdogan într-o intervenţie televizată. Materialele vor fi transportate cu un avion militar, a precizat el după o şedinţă de guvern.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate