Circuli cu trenul de Sarbatori? Aici gasesti programul feroviar din perioada urmatoare

CFR Calatori a anuntat ca suplimenteaza trenurile pana la 5 ianuarie pentru rutele dintre Bucuresti si mai multe orase.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAstfel, in perioada Sarbatorilor vor circula suplimentar 14 trenuri, anunta Mediafax. Oficialii CFR Calatori au spus ca aceasta masura se aplica trenurilor care circula pe rutele cele mai folosite, din Bucuresti spre Craiova, Brasov, Bicaz, Botosani, Iasi, Timisoara, Baia Mare, Arad, Suceava si Vatra Dornei.

Acestea vor fi suplimentate cu aproximativ 50 de vagoane clasa, vagoane de dormit si cusete. Si trenurile care fac legatura intre statiunile de pe Valea Prahovei si principalele orase ale tarii vor fi suplimentate cu vagoane.  In acelasi timp, CFR Calatori a anuntat ca in zilele cu trafic redus de calatori, din perioada 25 decembrie - 4 ianuarie, urmeaza sa fie anulate anumite trenuri InterRegio si Regio, modificarile fiind anuntate in statii.

CFR a anuntat ca de Craciun si Revelion va oferi bilete la jumatate de pret.  "In zilele de 25, 26 decembrie 2013 si 1, 2 ianuarie 2014, pasagerii companiei CFR Calatori pot beneficia de oferta InterCity special, prin care se acorda o reducere de 50% din pretul biletului pentru adulti si copii, la clasa I si clasa a II-a, la trenurile InterCity", se arata intr-un comunicat al companiei.

Tariful de rezervare a locului se achita integral, iar oferta este valabila doar pentru calatoria in trafic intern, dupa cum urmeaza:
-in zilele de 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie, la trenurile IC Dacia 346, 347 si Ister 472, 473;
-in zilele de 25 decembrie si 1 ianuarie, la trenurile IC 533 Teius - Cluj Napoca si IC 532 Cluj Napoca - Bucuresti Nord.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate