Citate dragoste. Cele mai frumoase declarații de iubire ale vedetelor

Și vedetele iubesc, iar uneori își declară public dragostea. Iată câteva citate de dragoste ale unor vedete de la noi, fie că este vorba despre actori, cântăreți sau concurenți de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 


In articol:

fara descriere

Citate de dragoste, declarațiile de iubire ale unor vedete au fost mereu surse de inspirație pentru fanii acestora. Actorii sunt cei care și-au exprimat de cele mai multe ori în public iubirea, ca să nu mia vorbim despre replicile de film care au făcut istorie.

Citate de dragoste. Iată declarațiile de iubire ale unor vedete de la noi

Actrița Daniela Nane: “Vreau o relatie in care sa contribui la viata cuiva intr-un mod profund, sfant, plin de iubire, in asa fel incat, impreuna, sa-l slujim mai bine pe Dumnezeu. Vreau ca partenerul meu sa fie o incantare pentru mine, iar eu o incantare pentru el, astfel incat lumina iubirii care ne uneste sa poata incalzi intreaga lume. Vreau ca iubirea sa-mi inunde sufletul si sa traim o poveste de dragoste magica”

Andreea Marin: “Marile iubiri sunt cele care lasa urme adanci, ale caror amintiri iti rup ritmul respiratiei cand crezi ca-i ascuns totul in incaperea aceea ferecata din suflet, cele care te-au schimbat, au facut din tine un om mai bun, mai puternic, mai bogat ca spirit, ti-au dau forta de a atinge cerul cu mana. Marile iubiri sunt cele de care-ti amintesti pana departe si care iti creioneaza portretul, te definesc. Esti ceea ce iubesti.”

Citeste si: Andreea Marin, dezvăluiri din intimitate: "Am întinerit. Sexul după 40 de ani..."

Alex Velea, într-un mesaj către Antonia: ”O să te fac fericită mereu! Antonia, te iubesc până la moarte şi înapoi, în viaţa asta şi în viaţa de apoi”

fara descriere

Mihaela Rădulescu: “Întotdeauna o dragoste asternută peste alta și peste alta mi-a revelat ideea că nu prima iubire e cea pe care ar trebui s-o fixam ca reper, ci fiecare nou fel de a iubi. Îmi place să simt mai mult că iubesc pentru prima dată ântr-un fel anume, decât să așez iubirile în ordinea cronologică. Și mai e ceva, ce știm cu toții: fiecare vârstă are felul ei de a iubi, chiar dacă, la nivelul senzațiilor, în bezmetica îndrăgosteală, ne simțim și ne purtăm ca la 16 ani”

Citate de dragoste. Declarații de iubire ale concurenților de la Puterea Dragostei

Poate cea mai îndrăgostită și romantica pereche de la Puterea Dragostei este cea formată din Livian și Bianca. Cei doi îți trimit mereu bilețele de amor, îți scriu mesaje și au un limbaj special al lor. Una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste le-a făcut Livian. ”Te admir, ești demnă de așa ceva! Tinzi spre perfecțiune și îmi împingi limitele prosperității… Tot tu mi-ai demonstrat că am limite! Cu tine uit de multe chestii ce țin de mine, de asta pun excelarea mea pe un loc inferior… Nu îți place, știu… Vreau să te scap de orice nesiguranță! Ești trandafirul ieșit din beton… Exact ca și mine”, i-a scris Livian frumoasei Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Citeste si: Bogdan Mocanu, gelos? Andy și Andra au dansat împreună! Ce s-a întâmplat după ce a văzut imaginile

Citeste si: Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”, negocieri serioase pentru viitor! EXCLUSIV

Deși au format un cuplu pentru scurt timp, Roxana Buzoiu și Bogdan Mocanu și-au făcut frumoase declarații de iubire. Un citat de dragoste emoționant a fost chiar al Roxanei. ”Te ador, liniștea mea”, i-a scris ea lui Bogdan Mocanu.

fara descriere

Și Adrian Iancu, fost concurent la Puterea Dragostei i-a făcut Larisei, tânăra pe care a cunsocut-o în show și cu care este și acum împreună, o declarație de iubire emoționantă. ”Jur ca nu te voi putea iubi mai mult decât în această clipa și totuși, știu că te voi iubi mâine”.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate